خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«VAR» به دیدار خیبر و شمس آذر رسید

مهر | ورزشی، استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 15:41
خرم‌آباد- دیدار خیبر خرم‌آباد و شمس‌آذر قزوین با سیستم کمک داور ویدئویی برگزار می‌شود.
خيبر،داور،ويدئويي،قزوين،سيستم

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار خیبر خرم‌آباد و شمس آذر قزوین امروز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه با سیستم کمک داور ویدئویی برگزار می‌شود.
سعید دقیقی سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد پیش از این با انتقاد از نبود سیستم کمک داور ویدئویی در بازی با شمس‌آذر، ابراز امیدواری کرده بود که این مشکل تا روز بازی حل شود.
حسین کاظمی مربی تیم شمس‌آذر قزوین هم پیش از این با انتقاد از نبود سیستم کمک داور ویدئویی در دیدار با خیبر گفته بود: محدودیت«VAR» یک نقطه تاریک در فوتبال ایران است.
بنابراین گزارش، روز گذشته با توجه به بارش‌های پیاپی و سنگین ۷۲ ساعت اخیر در خرم‌آباد با تصمیم داور مسابقه پس از بازدید از زمین چمن مجموعه ورزشگاه تختی به دلیل جمع شدن آب در بخش‌هایی از زمین تصمیم به لغو مسابقه گرفته شد.
برنامه‌ریزی شده است که دیدار معوقه خیبر خرم‌آباد و شمس‌آذر قزوین از هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور ۱۷ فروردین ساعت ۱۷ در ورزشگاه «تختی خرم‌آباد» برگزار شود.