خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 16 درصدی ورودی گردشگران به اردبیل

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 17:54
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از افزایش 16 درصدی ورودی مسافران و گردشگران در تعطیلات نوروزی امسال به استان اردبیل خبر داد.
استان،اردبيل،گردشگري،گردشگران،مسافران،دستي،ميراث،صنايع،فرهنگ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب در جلسه ستاد خدمات سفر در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل با داشتن 2 هزار و 500 ابنیه تاریخی، جاذبه‌‌های گردشگری و 110 چشمه آبگرم پرخاصیت جز مقاصد گردشگری بوده و ورودی بیش از سه میلیون گردشگر را به استان در تعطیلات نوروزی شاهد بودیم.
وی تصریح کرد: بیشترین ورودی مسافران در نیمه دوم تعطیلات و به شهرهای سرعین، مشگین‌شهر و اردبیل اتفاق افتاده و عمده مسافران و گردشگران از جاذبه‌های طبیعی دیدن کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: نسبت به سال گذشته میزان ورودی گردشگران و مسافران 16 درصد افزایش یافته در حالی که در هفته اول تعطیلات ما با هوای سرد و ایام شهادت علی‌بن ابیطالب (ع) و لیالی قدر روبه‌رو بودیم که در نیمه دوم تعطیلات بیشترین ورودی مسافران را در همزمانی عید نوروز با عید فطر نظاره‌گر بودیم.
محمدی‌ادیب افزود: در کنار جاذبه‌های طبیعی، رشد 30 درصدی گردشگران را در بازدید از اماکن تاریخی و موزه‌ها نیز در استان اردبیل شاهد بودیم که این خود نشان از ظرفیت بالای این استان در تنوع جاذبه‌های گردشگری است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: استان اردبیل با داشتن 20 هزار تخت رسمی جز سه استان برتر کشور در آمار بالای واحدهای اقامتی و پذیرایی است و این ظرفیت نوید حضور گردشگران بیشمار را در سفرهای تابستانی می‌دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: ما با تمام توان سعی کردیم تا در بخش‌های مختلف در خدمت مسافران و گردشگران باشیم و عمده مسافران با رضایت سفر خود را به این استان به اتمام رسانده و به شهرهای خود بازگشتند.
محمدی‌ادیب به نامگذاری سال 1404 با نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» اشاره کرد و ادامه داد: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز در تحقق شعار سال برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌‌های مشخصی انجام داده به طوری که 86 طرح سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در این استان در حال اجرا است.
وی بیان کرد: میزان سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان است که عمده آنها در سال‌ جاری و سال آینده به اتمام خواهد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل جز چهار استان برتر کشور در جذب سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌‌های گردشگری است، یادآور شد: قطعا با افتتاح این پروژه‌ها جهش قابل توجه و تحول عظیمی را در استان در حوزه‌های گردشگری به ویژه راه‌اندازی هتل‌ها و مجموعه‌های متنوع اقامتی، پذیرایی و دیدنی گردشگران شاهد خواهیم بود.
محمدی‌ادیب تصریح کرد: در کنار اجرای 86 پروژه سرمایه‌گذاری با همت بخش خصوصی، 90 بسته سرمایه‌گذاری بی‌نام نیز در این استان آماده ارائه به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است.
وی گفت: با مهیا شدن زیرساخت‌ها در مناطق شهری و روستایی این طرح‌ها آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است و قطعا استان اردبیل جز استان‌های موفق در اجرای طرح‌های گردشگری و اقتصاد سبز است که نتایج سودمندی را نیز به نفع توسعه استان به همراه خواهد داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل حمایت همه‌جانبه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان را در اجرا و عملیاتی شدن این طرح‌ها با ایجاد فرصت‌های اشتغال برای کارآفرینان یادآور شد و افزود: در معرفی به بانک‌ها و سایر پشتیبانی‌ها حمایت‌های همه‌جانبه را انجام می‌دهیم.
انتهای پیام/131/