خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هند از جنگ تعرفه‌ای با آمریکا عقب‌نشینی کرد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 18:18
در پی اعمال تعرفه ۲۶ درصدی از سوی دولت ترامپ بر واردات کالا از هند، مقامات دهلی‌نو اعلام کردند قصد ندارند دست به اقدامات تلافی‌جویانه بزنند.
هند،آمريكا،تعرفه،توافق،واردات،مذاكرات،تجاري،كاهش،دولت

به گزارش مشرق از خبرگزاری رویترز، به‌گفته یکی از مقامات دولت هند، دهلی‌نو برنامه‌ای برای اقدام تلافی‌جویانه برابر تعرفه ۲۶ درصدی، دونالد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بر واردات کالا از هند ندارد؛ زیرا مذاکرات برای رسیدن به توافق تجاری میان ۲ کشور ادامه دارد.
این مقام دولتی که نخواست نامش فاش شود، افزود: دولت هند در حال بررسی بندی از دستور تعرفه‌ای ترامپ است که امکان معافیت برای کشورهایی را فراهم می‌کند که «اقدامات مؤثری برای اصلاح عدم تراز در روابط تجاری» انجام می‌دهند.
به‌گفته یک مقام دیگر، هند خود را در موقعیتی بهتر نسبت به رقبای آسیایی مانند چین، ویتنام و اندونزی می‌بیند، زیرا زودتر از دیگران مذاکرات تجاری با واشنگتن را آغاز کرده است.
این کشورها به‌دلیل تعرفه‌های جدید آمریکا تحت فشار قرار گرفته‌اند.
پس از اعلام تعرفه‌های تازه که بازارهای جهانی را ناآرام کرده، هند در کنار کشورهایی چون تایوان و اندونزی اعلام کرده است که تعرفه‌های متقابل بر واردات کالا از آمریکا اعمال نخواهد کرد.
این در حالی‌ است که اتحادیه اروپا در پی واکنش چین، آماده وضع تعرفه‌های بیشتر بر کالاهای آمریکایی است.
هند و آمریکا در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۳) توافق کردند که تا پاییز سال ۲۰۲۵ برای دستیابی به توافق اولیه به مذاکرات خود ادامه دهند.
ماه گذشته، خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که هند آمادگی کاهش تعرفه بر واردات ۲۳ میلیارد دلاری از آمریکا را دارد.
دولت نارندرا مودی همچنین برای جلب رضایت واشنگتن، اقداماتی مانند کاهش تعرفه بر موتورهای لوکس و حذف مالیات خدمات دیجیتال را در دستور کار قرار داده است.
با این حال، تعرفه‌های جدید ترامپ ممکن است رشد اقتصادی هند را بین ۲۰ تا ۴۰ واحد پایه کاهش دهد و صنعت الماس این کشور را که یک‌سوم صادرات خود را به آمریکا انجام می‌دهد، با خطر جدی مواجه کند و هزاران شغل را در معرض تهدید قرار دهد.