خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 21 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین گروه عمره‌گزاران ایرانی ۱۹ فروردین به عربستان اعزام می‌شوند

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 09:06
تعداد عمره‌گزاران تا ۱۹ فروردین به ۲۰۵ هزار نفر می‌رسد و آخرین گروه زائران ۳۰ فروردین به کشور بازمی گردند.
فرهمند،عمره،زائران،فروردين

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرالله فرهمند مدیرعامل مؤسسه عمره سعادت در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام کرد تا ۱۹ فروردین تعداد عمره‌گزاران به ۲۰۵ هزار نفر می‌رسد و آخرین گروه زائران ۳۰ فروردین به کشور بازمی گردند.
فرهمند از آغاز عملیات عمره ۱۴۰۴ از ۱۵ محرم پیش رو خبر داد و گفت: براساس برنامه زمانبندی، ثبت نام از زائران در ماه ذی الحجه آغاز می‌شود و امیدواریم با تلاش و پیگیری‌ها، ظرفیت اعزام به حدود ۴۰۰ هزار نفر افزایش یابد.