خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حل معضل ترافیکی محله حمزه‌آباد با اجرای پروژه جدید دسترسی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 17:42
ری - شهردار منطقه ۲۰ تهران از بهره‌برداری مسیر جدید دسترسی محله حمزه‌آباد به میدان نماز خبر داد.
پروژه،محله،شنگي،مترمربع،مساحت،انتهاي،گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا شنگی، بعد از ظهر دوشنبه، در جمع خبرنگاران، از بهره‌برداری مسیر جدید دسترسی محله حمزه‌آباد به میدان نماز خبر داد و گفت: این پروژه پس از سال‌ها انتظار توانست بن‌بست ترافیکی این محله را برطرف کند.
شهردار منطقه ۲۰ تهران در تشریح این پروژه اظهار داشت: با طراحی و ایجاد دسترسی جدید در انتهای خیابان گلستان از فضای ضلع جنوب‌غربی میدان نماز و پس از رفع معارضات، این مسیر به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: در قالب این پروژه عملیات اصلاح هندسی و بازگشایی انتهای خیابان گلستان در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع انجام شده که شامل اجرای ۳۰۰ متر جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی به مساحت ۲۵۰ مترمربع با مصرف ۶۰ تن آسفالت بوده است.
شنگی با اشاره به مشکلات گذشته در این محدوده تصریح کرد: پس از رمپ خروجی بزرگراه شهید کریمی به بلوار دستواره، یک نقطه حادثه‌خیز و ناایمن شناسایی شده بود که به دلیل بروز تصادفات منجر به فوت و جرح، طبق درخواست پلیس راهور مسدود شده بود.
شهردار منطقه ۲۰ خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه موجب شده تا به‌ویژه بخش شمالی محله حمزه‌آباد از بن‌بست خارج شود و تردد شهروندان به‌صورت ایمن و مستقیم به معابر اصلی شهر امکان‌پذیر گردد.