خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی کارگروه ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری برای تولید - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 17:54
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز از راه اندازی کارگروهی ویژه برای تسهیل مسیر سرمایه گذاری در حوزه تولید خبر داد.
صنعتي،البرز،استان،چهارباغ،صنايع،توليد،توسعه،كارگروه،شهرستان، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمد انصاری امروز در نشست شورای اداری شهرستان چهارباغ که به میزبانی فرمانداری برگزار شد، از راه‌اندازی کارگروه ویژه سرمایه‌گذاری در تولید در اداره کل صمت استان البرز خبر داد.
وی هدف از این امر را هم‌افزایی میان نهادهای مسئول برای روان‌سازی فرآیندهای سرمایه‌گذاری و رفع موانع موجود دانست و افزود: در این کارگروه، نمایندگان دستگاه‌های قضایی، اجرایی، خدماتی، نظارتی و تشکل‌های فعال بخش خصوصی حضور خواهند داشت تا با بررسی دقیق چالش‌ها، فرصت‌های موجود را شناسایی و مسیر را برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید هموار کنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز با اشاره به موقعیت راهبردی استان البرز در نقشه صنعتی کشور گفت: البرز با قرارگیری در محور تهران - قزوین و دسترسی مناسب به بازارهای مصرف داخلی و صادراتی، ظرفیتی منحصر به‌فرد برای توسعه صنایع پیشرفته و صادرات‌محور دارد.
بیش از 2700 طرح صنعتی در استان مراحل مختلف توسعه را طی می‌کنند و اولویت اصلی ما، جذب پروژه‌های دانش‌بنیان، های‌تک و پیشران اقتصادی است.
چهارباغ؛ از شهرستانی نوپا تا میزبان بزرگ‌ترین پروژه صنعتی خاورمیانه
وی با اشاره به توسعه شتاب‌دار زیرساخت‌های صنعتی در شهرستان چهارباغ اظهار کرد: چهارباغ یکی از مناطق آینده‌دار در حوزه سرمایه‌گذاری صنعتی محسوب می‌شود.
از مجموع 26 طرح در حال اجرا در این شهرستان، 6 طرح در زمره پروژه‌های بزرگ صنعتی قرار دارند که نه‌تنها برای البرز بلکه برای اقتصاد ملی حائز اهمیت‌ هستند.
به گفته وی، یکی از این پروژه‌ها که به‌زودی وارد فاز بهره‌برداری می‌شود، از حیث مقیاس، ظرفیت اشتغال‌زایی و ارزش افزوده تولید، جزو بزرگ‌ترین طرح‌های صنعتی کشور و حتی خاورمیانه است.
این طرح‌ها در حوزه‌هایی مانند تولید مواد اولیه شیمیایی، صنایع دارویی، تجهیزات پزشکی و فناوری‌های نوین فعالیت دارند و می‌توانند سهم قابل توجهی در افزایش تولید ناخالص داخلی، کاهش واردات و توسعه صادرات غیرنفتی ایفا کنند.
انصاری همچنین تاکید کرد: با توجه به محدودیت‌های فیزیکی و منابع در استان، برنامه‌ریزی برای تخصیص زمین، تأمین زیرساخت‌ها و تسهیل فرآیند صدور مجوزها، جزو اولویت‌های ماست.
تعامل فعالانه با دستگاه‌های خدمات‌رسان نظیر آب، برق، گاز و محیط زیست برای تسریع در ارائه خدمات به واحدهای صنعتی در دستور کار جدی کارگروه ویژه قرار دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز اذعان کرد: صمت البرز در سال 1404 برنامه‌ای برای افزایش سهم صنایع دانش‌بنیان به 30 درصد از کل صنایع فعال دارد و تحقق این هدف در گرو هدایت سرمایه‌گذاری‌ها به سمت پروژه‌های فناورمحور، سازگار با محیط زیست و صادرات‌گرا خواهد بود.
انتهای پیام/