خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت گیاهان دارویی بهترین الگو در شرایط کم‌آبی اردبیل است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 18:18
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: الگوی کشت گیاهان دارویی بهترین الگو در مقابله با خشکسالی و شرایط کم آبی است.
كشت،استان،اردبيل،دارويي،شرايط،گياهان،كشاورزي،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری عصر دوشنبه در جلسه ستاد الگوی کشت اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل بیش از 460 گونه گیاهان دارویی با خواص مختلف شناسایی شده که علاقه‌مندان به کشت این محصولات می‌توانند از شرایط به وجود آمده استفاده کرده و در مقابله با خشکسالی و کم‌آبی به عمل‌آوری این محصول اقدام کنند.
وی خواص دارویی، بهداشتی و عطری این گونه‌ها را در بازاریابی و بازارسازی مناسب با برند مشخص این استان یادآور شد و تصریح کرد: در مناطق روستایی با هدف بهبود معیشت روستائیان و توسعه اقتصادی کشت گونه‌های گیاهی به ساکنان این مناطق توصیه می‌شود و در این زمینه اقدامات خوبی نیز با همراهی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بخش عظیمی از دامنه سبلان و زیستگاه‌های طبیعی در شمال و مرکز استان از غنای گونه‌های گیاهی برخوردار است که همکاران ما سعی کردند با توجه به شرایط خشکسالی جمع‌آوری و نگهداری بذر 218 گونه گیاه دارویی را انجام داده و به تقویت و توسعه عرصه‌های طبیعی و کشت گیاهان دارویی کمک کنند.
اژدری افزود: شرایط توسعه کشت این گیاهان و تقویت صنایع مرتبط شرایط بهتری را برای رونق اقتصادی روستاها فراهم آورده و به تقویت کشت و تکثیر این گونه‌ها با نوآوری‌های جدید کمک خواهد کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خاطرنشان کرد: ما در سازمان جهاد کشاورزی در کنار ارائه مشاوره‌‌های تخصصی در این زمینه در خدمت زارعان روستایی هستیم تا در توسعه کشت گیاهان دارویی در شرایط خشکسالی و کم‌آبی حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم علمی، تجهیزاتی و فناورانه را انجام دهیم.
انتهای پیام/131