خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست‌وزیر ژاپن برای گفت‌وگو با ترامپ درباره تعرفه‌ها اعلام آمادگی کرد

اعتماد | همه | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 20:41
نخست‌وزیر ژاپن ضمن اعلام آمادگی برای دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا با هدف بازنگری در تعرفه‌های تجاری، تأکید کرد که کشورش به اقدامات تلافی‌جویانه روی نخواهد آورد.
ژاپن،آمريكا،اعلام،ايشيبا،دولت،تجاري،اقدامات،مالي،درصد،روز،شر ...

نخست‌وزیر ژاپن ضمن اعلام آمادگی برای دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا با هدف بازنگری در تعرفه‌های تجاری، تأکید کرد که کشورش به اقدامات تلافی‌جویانه روی نخواهد آورد.
کد خبر: 706744 | ۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۲۰:۳۵:۱۰
شیگرو ایشیبا نخست‌وزیر ژاپن امروز (دوشنبه) اعلام کرد که با وجود اعمال تعرفه‌های تجاری از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، توکیو تمایلی به اقدامات تلافی‌جویانه ندارد و در عین حال آماده است در صورت لزوم برای گفت‌وگو و درخواست تجدیدنظر در این تصمیم با ترامپ دیدار کند.
به گزارش ایسنا؛ ایشیبا در نشست کمیته مجلس مشاوران گفت: در حال بررسی تمام گزینه‌ها هستیم تا مؤثرترین راه‌حل را برای مقابله با این موضوع پیدا کنیم.
اما وارد بازی مقابله‌به‌مثل نخواهیم شد.
وی افزود که در صورت سفر به آمریکا، صرفاً به‌دنبال معافیت از تعرفه‌های متقابل نخواهد بود، بلکه بسته‌ای پیشنهادی به دولت ترامپ ارائه خواهد داد که نقش ژاپن در ایجاد اشتغال در آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری را نشان می‌دهد.
ایشیبا همچنین تأکید کرد ژاپن هیچ اقدام ناعادلانه‌ای در تجارت انجام نداده است؛ موضوعی که به نظر می‌رسد در پاسخ به اظهارات پیشین ترامپ مطرح شده باشد که بارها مدعی شده آمریکا در تجارت از سوی شرکای خود مورد سواستفاده قرار گرفته است.
این اظهارات در حالی مطرح شده که تعرفه‌های گسترده دولت ترامپ علیه ژاپن و دیگر کشورها، اقتصاد صادرات‌محور ژاپن را در معرض آسیب جدی قرار داده و باعث افت شدید بازارهای سهام جهانی شده است.
منابع آگاه اعلام کردند که احتمال دارد ایشیبا در ادامه روز دوشنبه با ترامپ تماس تلفنی برقرار کند.
وی اعلام کرد حل این موضوع در نهایت به گفت‌وگوهای سطح عالی نیاز دارد.
یوشی‌ماسا هایاشی دبیر ارشد کابینه دولت ژاپن نیز در یک نشست خبری اعلام کرد دولت ژاپن با «احساس فوریت»، تحولات اقتصادی و مالی در داخل و خارج کشور را به‌دقت دنبال می‌کند و تمام توان خود را برای مدیریت موثر سیاست‌های اقتصادی و مالی به‌کار خواهد بست.
ایشیبا در جلسه‌ای کم‌سابقه با اعضای کابینه کشورش در روز گذشته (یکشنبه) به وزیر دارایی ژاپن دستور داد بازارهای مالی را به‌دقت زیر نظر داشته و اقدامات مناسب را اتخاذ کند.
ترامپ در ادامه سیاست‌های تعرفه‌ای خود، روز چهارشنبه تعرفه‌های متقابلی را اعلام کرد که شامل نرخ پایه ۱۰ درصد برای همه شرکای تجاری خواهد بود؛ ژاپن اما با نرخ بالاتر ۲۴ درصد مواجه خواهد شد.
وی از زمان بازگشت به کاخ سفید در ماه ژانویه، تعرفه‌های مختلفی را وضع کرده که شامل ۲۵ درصد تعرفه بر خودروهای تولیدی خارج از آمریکا و همچنین تعرفه مشابه بر واردات فولاد و آلومینیوم بوده است.