خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات انصارالله یمن در یافا و علیه ناوشکن‌های آمریکایی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 21:47
انصارالله یمن حمله به ناوشکن‌های آمریکایی و اهداف نظامی در یافا را تأیید کرد.
يمن،فلسطين،نظامي،آمريكا،يمني،سريع،تأكيد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - یحیی سریع، سخنگوی نظامی جنبش انصارالله یمن، امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های یمنی یک هدف نظامی در یافا را بمباران کرده‌اند.
سریع در ادامه تأکید کرد که نیرو‌های یمنی در عملیات مشترک دریایی و پهپادی با استفاده از موشک‌های هدایت‌شونده و پهپاد‌های نظامی به دو ناوشکن آمریکایی در دریای سرخ حمله کرده‌اند.
وی این اقدام را پاسخ مستقیم به حملات مداوم آمریکا علیه یمن و جنایت‌های این کشور علیه غیرنظامیان یمنی عنوان کرد.
محکومیت جنایت‌های آمریکا و تأکید بر مقاومت
سخنگوی انصارالله با اشاره به حملات آمریکا به مناطق غیرنظامی در چندین استان یمن، این اقدامات را نشانه‌ای از شکست واشنگتن در دستیابی به اهدافش دانست.
وی تصریح کرد: «این جنایت‌ها تنها بر عزم و پایمردی یمنی‌ها در دفاع از حقوق خود و حمایت از مردم مظلوم فلسطین می‌افزاید.»
سریع با تأکید بر تعهد دینی، اخلاقی و انسانی یمن در پشتیبانی از فلسطین خاطرنشان کرد: حمایت ما از مردم فلسطین تنها در صورت توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی و لغو محاصره ناعادلانه غزه متوقف خواهد شد.
این عملیات می‌تواند موجب تشدید تنش‌ها در دریای سرخ و واکنش احتمالی آمریکا و متحدانش شود.
انصارالله به‌طور مداوم توانایی نظامی خود در هدف قرار دادن کشتی‌ها و پایگاه‌های دشمن را به نمایش گذاشته است.
این اقدام در چارچوب ادامه درگیری‌های منطقه‌ای و حمایت یمن از مقاومت فلسطین صورت گرفته است.
منبع: الجزیره