خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ مقام نظامی ارشد آمریکا در ناتو را اخراج کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 08:24
رئیس جمهور آمریکا با اخراج یکی از مقامات نظامی ارشد این کشور در ناتو، به ابهامات در نقش واشنگتن در این ائتلاف نظامی بیش از پیش دامن زد.
نظامي،ناتو،بركناري،پنتاگون،ائتلاف،مقامات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، معاون دریادار شوشانا چت‌فیلد، یکی از مقامات عالیرتبه نظامی زن این کشور در مقر ناتو در بروکسل را اخراج کرد؛ اقدامی که ابهامات در همکاری حدود هشت دهه‌ای واشنگتن با این ائتلاف نظامی را بیش از پیش نمایان کرد.
چتفیلد که نماینده آمریکا در کمیته نظامی ناتو بود، به گفته دو مقام این ائتلاف نظامی و یک دیپلمات عضو ناتو، برکنار شده است.
وی در سال ۲۰۲۳ بلافاصله پس از انتصاب، در کانون توجه رسانه‌های محافظه‌کار قرار گرفت.
چتفیلد تنها زن حاضر در کمیته نظامی ناتو بود.
هرچند علت برکناری وی اعلام نشده است، مقامات می‌گویند که احتمالاً به‌دلیل اظهاراتش در حمایت از برنامه‌های تنوع، عدالت و شمول در پنتاگون بوده است.
وی به‌تازگی گفته بود که امیدوار است تا صلاحیت نظامی زنان دیگر مورد ابهام قرار نگیرد.
این تازه‌ترین شوک به پنتاگون پس از برکناری تیموتی هاگ، رئیس آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری آمریکاست که در پنجشنبه رخ داد.