خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تسهیلات درآمدزایی به دهیاری های کرمان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 08:53
کرمان-مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان از پرداخت ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌های این استان در راستای سند تحرک‌بخشی به توسعه خبر داد.
تسهيلات،پرداخت،روستايي،ايجاد،درآمدزايي،دفتر،مرحله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک اژدی، صبح سه شنبه بابیان اینکه این میزان تسهیلات برای اولین بار در استان و به عنوان یکی از طرح‌های شاخص روستایی در کشور در حال اجراست، عنوان کرد: پرداخت این تسهیلات ویژه در راستای درآمدزایی دهیاری‌های استان و با حمایت کامل استاندار است.
وی ایجاد اشتغال و فراهم‌سازی درآمد پایدار برای دهیاری‌ها را از مزایای پرداخت این تسهیلات دانست و گفت: تسهیلات پرداختی در قالب بیش از ۳۰۶ طرح بوده که با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت طولانی مدت از محل میانگین اعتبار حساب دهیاری‌ها صورت می‌گیرد.
اژدری، تصریح کرد: بخشی از این طرح‌ها شامل صنایع تبدیلی و فرآوری تولیدات و محصولات کشاورزی است، همچنین در حوزه احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مرحله اول ۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای استان ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: طرح‌های گردشگری روستایی شامل ایجاد بوم‌گردی‌ها و همچنین خرید ماشین‌آلات و ادوات نیز از دیگر طرح‌هایی است که تسهیلات درآمدزایی به آنها پرداخت خواهد شد.
اژدری، گفت: برای موفقیت طرح‌ها و اجرای صحیح تسهیلات پرداختی در جهت ایجاد اشتغال، علاوه بر نظارت از سوی دفتر روستای، پشتیبان‌هایی نیز تعیین و معرفی شده است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان بیان کرد: پرداخت تسهیلات به صورت مرحله به مرحله و بر اساس پیشرفت طرح صورت خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: هیچ سقفی برای پرداخت تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌ها وجود ندارد و در سال جاری نیز با ارائه طرح‌های دهیاری‌ها به دفتر روستایی، پرداخت تسهیلات ادامه می‌یابد.