خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش نوآورانه اولویت اساسی امروز نظام آموزشی است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 10:30
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، گفت: مسئله و آموزش نوآورانه از اولویت های اساسی امروز نظام آموزشی است و با استفاده بهینه از منابع انسانی شامل معلمان و دانش آموزان می توان شرایط آموزشی را بهبود داد.
آموزش،قزوين،آموزشي،پرورش،مدارس،استان،دانش،يادگيرنده،تجربيات، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حسنعلی اصغری صبح امروز در جلسه شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین که در محل سالن جلسات شهید چگینی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: حل مسئله و آموزش نوآورانه از اولویت‌های اساسی امروز نظام آموزشی است و با استفاده بهینه از منابع انسانی شامل معلمان و دانش‌آموزان می‌توان شرایط آموزشی را بهبود داد.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد انگیزه، تعلق خاطر و تبدیل مدارس به سازمان‌های یادگیرنده ادامه داد: این رویکردها در قالب مدیریت دانش و مشارکت خلاقانه اجرا می‌شوند تا نتایج موثرتری در نظام آموزشی حاصل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه بهره‌گیری از تجربه‌های زیسته معلمان و دانش‌آموزان برای حل مسائل واقعی از مهم‌ترین اولویت‌ها است، گفت: مدیریت دانش به عنوان یک راهکار علمی باید در مدارس استان قزوین اجرا شود تا دانش به شکلی نظام‌مند جست‌وجو، تولید و به‌کار گرفته شود.
اصغری افزود: با ایجاد انگیزه در کارکنان و فراهم‌سازی بستر مناسب برای خلق ایده‌های نوآورانه مدارس باید بتوانند به سازمان‌های یادگیرنده و تحول‌خواه تبدیل شوند، این اقدامات عملیاتی نه تنها کیفیت آموزشی را افزایش می‌دهد، بلکه به حل چالش‌های واقعی کمک می‌کند و آینده‌ای بهتر برای نظام آموزشی رقم خواهد زد.
وی بیان کرد: تحول‌آفرینی در آموزش و پرورش نیازمند ایجاد مدارس یادگیرنده است.
در یک سازمان یادگیرنده افراد تجربیات خود را به‌راحتی به اشتراک گذاشته و از یکدیگر یاد می‌گیرند که این امر باعث رشد فردی و سازمانی می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با ذکر اینکه به‌کارگیری دانش و تبدیل تجربیات به بسته‌های مشخص و کاربردی برای ارائه به دیگران یکی از نکات کلیدی برای پیشرفت است، گفت: در این حوزه تجاری‌سازی دانش و مهارت‌ها ضروری است.
بنابراین کیفیت آموزش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در هنرستان‌ها باید توسعه یابد تا دانش‌آموزان بتوانند با یادگیری مهارت‌های عملی و کاربردی به تولید و درآمدزایی دست پیدا کنند.
اصغری عنوان کرد: همچنین مستندسازی تجربیات و ایجاد بسترهایی برای افزایش مشارکت میان ذی‌نفعان از جمله دانش‌آموزان، معلمان، مدیران، اولیا و جامعه، می‌تواند زمینه‌ساز تحول‌آفرینی در مدارس باشد.
وی ادامه داد: تغییر و تحول در نگاه به آموزش و پرورش و شبکه‌سازی میان ذی‌نفعان از گام‌های اساسی برای پیشرفت سیستم آموزشی است و همکاری تیمی میان هنرستان‌ها، هنرآموزان و دانش‌آموزان نقش کلیدی در خلق ایده‌ها و تولید محصولات کاربردی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تأکید کرد: در نهایت هم مشارکت و تبادل تجربیات در گروه‌های کاری می‌تواند به تحقق اهداف آموزشی و فرهنگی و رشد مدارس کمک کند.
انتهای پیام/