تولید ماهانه بیش از 4 میلیون قطعه گوشت مرغ در همدان
رئیس جهاد کشاورزی همدان از تولید ماهانه بیش از 4 میلیون قطعه گوشت مرغ در این استان خبر داد.

رضا بهراملو در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه تداوم در تولید استانی کالاهای اساسی ازجمله گوشت مرغ سهمیه این کالا را از 3200000 قطعه در استان همدان به بیش از 4 میلیون در ماه رسانده است، اظهار کرد: این اتفاق با تأمین نهادههای طیور، تسهیل در امر تولید اتفاق افتاده است.
وی در مورد تولید گوشت قرمز در استان همدان نیز بیان کرد: با حمایت از دامداریهای خرد و صنعتی، ترغیب به حفظ دامهای مولد استانی تا پایان اسفندماه سال 1403 جمعیت دام استان بیش از چهار برابر نیاز گوشت قرمز داخل استان را تولید و تأمین کرده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره بر اینکه تاکنون بیش از 481145 تن نهادههای دام و طیور برای بخش صنایع کشاورزی توزیع شده است، افزود: در تولید نهادههای دام و طیور بیش از 50 درصد از نیاز واحدهای تولیدی به کنجاله سویا و سبوس در داخل استان تولید میشود.
وی با اشاره به کیفیت بالای کشتار مرغ در کشتارگاه شهرستان رزن نیز گفت: برای تأمین امنیت غذایی مقرر گشته درصد خونابه و اندرونه مرغ را به شدت کاهش و کیفیت مرغ استان بهبود یابد و برای آن هدف گذاری شده تا مقدار متوسط خونابه به کمتر از پنج دهم درصد و اندرونه کمتر از یک دهم درصد کاهش یابد.
بهراملو همچنین به رتبه شهرستانها از نظر حجم و کیفیت تولید اشاره و عنوان کرد: رتبه شهرستانی در استان همدان به ترتیب به شهرستان کبودرآهنگ، رزن، نهاوند، اسدآباد، ملایر، همدان، درگزین، بهار، فامنین و تویسرکان تعلق دارد.
انتهای پیام/