خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 12 هزار کنتور فرسوده آب در همدان تعویض شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 12:13
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از تعویض 12 هزار 676 کنتور فرسوده و معیوب آب در سال 1403 در سطح استان، خبر داد و گفت: 7410 کنتور فرسوده در حوزه شهری و 5266 کنتور فرسوده نیز در حوزه روستایی تعویض شده است.
كنتور،تعويض،آب،كنتورهاي،معيوب،ثبت،شركت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فرهاد بختیاری‌فردر جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعویض کنتور آب معمولاً زمانی انجام می‌شود که کنتور فعلی خراب شده و دقت کافی در اندازه‌گیری را نداشته باشد.
در ابتدا، مشترک باید درخواست تعویض کنتور را به شرکت ارائه دهد و پس از ثبت درخواست، کارشناسی برای بررسی وضعیت فعلی کنتور به محل اعزام می‌شود.
وی افزود: پس از تأیید، کنتور جدید نصب و شماره آن ثبت می‌شود.
سپس قرائت اولیه کنتور جدید ثبت می‌گردد تا مبنای محاسبه مصرف جدید باشد.
بختیاری‌فر با اشاره به اهمیت تعویض کنتورهای معیوب و فرسوده در جلوگیری از هدررفت آب شرب، عنوان کرد: کنتورهای قدیمی ممکن است به مرور زمان دچار استهلاک شده و مصرف واقعی آب را به درستی نشان ندهند بنابراین با تعویض کنتور معیوب، دقت اندازه‌گیری خیلی بیشتر می‌شود.
وی ادامه داد: تعویض کنتورهای معیوب می‌تواند با جلوگیری از هدررفت آب، کیفیت خدمت رسانی را افزایش و اثرات منفی آن بر تأسیسات آبرسانی را کاهش داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در پایان تاکید کرد: این کنتورها به صورت رایگان و با هزینه شرکت آب و فاضلاب تعویض می‌شود مگر اینکه خرابی کنتور ناشی از دستکاری مشترک باشد.
انتهای پیام/