خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قزوین با مسیر شعار سال می‌تواند در آن پیشرو باشد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 13:53
استاندار قزوین، گفت: شعار امسال دقیقا همان مسیری است که قزوین با ظرفیت های منحصربه فردش می تواند در آن پیشرو باشد.
قزوين،استان،صنايع،نوذري،استانداري،شعار،استاندار،تكميل،گردشگر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد نوذری امروز در جلسه ستاد سرمایه‌گذاری استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری، اظهار داشت: شعار امسال دقیقاً همان مسیری است که قزوین با ظرفیت‌های منحصربه‌فردش می‌تواند در آن پیشرو باشد.
این استان با دارا بودن پتانسیل‌های بالا در صنعت، کشاورزی و گردشگری، آماده پذیرایی از سرمایه‌گذاران است.
وی به چهار اولویت و ظرفیت کلیدی سرمایه‌گذاری در استان قزوین اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش افزوده صنایع موجود، ارتقای کیفی به جای توسعه کمی و همچنین احیای صنایع راکد با حمایت بانک‌ها از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار استانداری قزوین قرار دارد.
استاندار قزوین ادامه داد: تدوین سند فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان شامل شناسایی پروژه‌های پیشران توسط معاونت اقتصادی و ایجاد دبیرخانه تخصصی ستاد سرمایه‌گذاری از برنامه‌های اولویت‌دار است.
این سند جامع باید با هماهنگی و همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی تدوین و سهم و نقش دقیق هر دستگاه در آن تعریف شود.
نوذری بیان کرد: شعار راهبردی امسال صرفاً یک شعار نبوده و باید با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی محقق شود.
در همین راستا، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی تاکستان، فرصت طلایی برای صادرات محصولات قزوین به بازارهای جهانی است که باید طرح‌های جامع آن هرچه سریع‌تر تکمیل و آماده ارائه شود.
وی تأکید کرد: استان قزوین با توجه به موقعیت ویژه‌ای که دارد، از ظرفیت‌های بسیاری برخوردار است که از جمله آنها می‌توان به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری اشاره کرد.
استاندار قزوین عنوان کرد: در طول تعطیلات عید نوروز، 26 میلیون تردد در راه‌های استان ثبت شده که از این تعداد، تنها 250 هزار نفر از اماکن تاریخی و گردشگری قزوین بازدید کرده‌اند.
این آمار نشان‌دهنده ضعف در معرفی ظرفیت‌های استان قزوین است و در این زمینه عملکرد ضعیفی داشته‌ایم.
نوذری عنوان کرد: تکمیل بیمارستان 700 تختخوابی استان قزوین و انتقال آب سد طالقان به قزوین، دو اولویت اصلی در حوزه جذب سرمایه‌گذار هستند که باید هرچه سریع‌تر محقق شوند.
وی تصریح کرد: معرفی صنایع قزوین برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از دیگر اهداف استانداری است.
در این راستا، تشویق، حمایت و تسهیل شرایط حضور صنایع در نمایشگاه‌های بین‌المللی و همچنین توسعه شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان در دستور کار قرار دارد.
استاندار قزوین ادامه داد: محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان قزوین، شأن و جایگاه استان را نمایندگی نمی‌کند و نیازمند توسعه‌ای اساسی است.
این موضوع باید در اولویت مدیران ذی‌ربط قرار گیرد.
انتهای پیام/