خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و اسرائیل در امارات

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 14:40
وزیر خارجه جمهوری آذربایجان امروز در پیامی در ایکس از دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در امارات خبر داد و گفت که با او «تبادل‌نظر سازنده‌ای» داشته است.
آذربايجان،صلح،ديدار

به گزارش مشرق، جیحون بایراموف گفت که در دیدار با گیدئون سعر «درباره همکاری دوجانبه و چندجانبه و همچنین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی» گفت‌وگو کرده است.
وی افزود در این دیدار طرف اسرائیلی را «در جریان دستورکار صلح و بازسازی منطقه (قفقاز جنوبی) پس از درگیری، وضعیت فعلی روند عادی‌سازی روابط (جمهوری) آذربایجان و ارمنستان و همچنین چالش‌های موجود در روند صلح» قرار داده است.
باکو و تل‌آویو همکاری‌ها زیادی از جمله در حوزه‌های اقتصادی و امنیتی دارند؛ روابطی که حتی نسل‌کشی مسلمانان غزه توسط اسرائیل در بیش از یک سال گذشته باعث نشده که سران کشور مسلمان جمهوری آذربایجان در آن تجدیدنظر کنند.