زیرساخت های گردشگری دودانگه نیاز به توسعه دارد
ساری- فرماندار ساری با اشاره به جاذبه های بخش دودانگه گفت: زیرساخت های گردشگری این بخش نیاز به توسعه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نوبخت بعدازظهر سه شنبه در شورای اداری دودانگه ضمن یاد و خاطره گرامیداشت ۱۵۳ شهید بخش دودانگه، با بیان اهمیت ویژه بخش دودانگه در ساختار جغرافیایی، اقتصادی و فرهنگی مرکز استان مازندران، اظهار داشت: بخش دودانگه با برخورداری از ظرفیتهای منحصر بهفرد در حوزههای گردشگری، اقتصادی، تاریخی و فرهنگی، میتواند به عنوان نگین درخشان در استان مازندران مطرح شود.
جایگاه این بخش تنها به سطح منطقهای محدود نمیشود، بلکه در صورت بهرهبرداری هدفمند از توانمندیهای موجود، میتوان برای آن جایگاهی ملی و حتی فراملی در نظر گرفت.
مقام عالی دولت در مرکز مازندران با اشاره به شعار سال (سرمایه گذاری برای تولید) و لزوم عملیاتیسازی آن، تصریح کرد: شعار سال باید از سطح شعار صرف به سطح اقدام و عمل در قالب پروژههای مشخص ارتقا یابد.
تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید مستلزم تعریف پروژههای ملموس در بخشهای مختلف است که منجر به تحول اقتصادی و افزایش رفاه عمومی شود.
وی با اشاره به پروژههای عمرانی در دست اقدام در بخش دودانگه، از آسفالت و بهسازی مسیرهای روستایی به عنوان یکی از برنامههای اولویتدار یاد کرد و گفت: عمل به تعهدات مربوط به پروژههای عمرانی و آسفالت در سال ۱۴۰۳ در ۱۰ روستا از جمله دینهسر، ولیکچال، بیشهکلا، مسکوپا، دامادکلا، تلارم، دومیرکلا، پاجی، قارنسرا، و بخشهایی از پاشاکلا انجام گرفت و این روند در سال ۱۴۰۴ نیز در قالب نهضت خدماترسانی آسفالت روستایی تداوم خواهد داشت.
نوبخت به موضوع توسعه زیرساختهای گردشگری در دودانگه اشاره کرد و افزود: با توجه به جاذبههای بینظیر طبیعی و تاریخی منطقه از جمله آبشار سنگده، آبشار اوبن، چشمهها، برج رسکت و دیگر ظرفیتهای گردشگری، ضروری است که اقدامات لازم جهت بهسازی مسیرهای دسترسی، نصب تابلوهای راهنما، احداث پارکینگ و اقامتگاههای بومگردی صورت گیرد تا این بخش بتواند به یکی از مقاصد اصلی گردشگری استان و کشور تبدیل شود.
وی با اشاره به مشکلات منابع آبی در برخی از مناطق بخش دودانگه تصریح کرد: رفع مشکل کمآبی در مناطقی مانند روستای پرکوه و جعفرکلا از طریق احداث مخازن ذخیره آب بزودی رفع خواهد شد.
همچنین طرح تثبیت رانش زمین در نقاط بحرانی نیز با هدف حفظ ایمنی ساکنان و پایداری زیرساختها، پیگیری و اجرا خواهد شد.
فرماندار مرکز استان در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت توسعه صنعتی در منطقه پرداخت و بیان کرد: احداث ایستگاه توزیع برق ۶۳ به ۲۰ کیلوولت در شهر فریم که با دستور دکتر یونسی استاندار مازندران با شتاب مطلوبی در حال انجام است، یکی از پروژههای مهم در راستای تأمین برق پایدار برای شهرک صنعتی، صنایع تبدیلی و پروژههای کشاورزی منطقه است.
همچنین تلاش برای جذب اعتبارات ملی و استانی به منظور اجرای پروژههای اولویتدار در حوزه تولید و زیرساخت با جدیت دنبال میشود.
وی همچنین از توسعه شهرکهای صنعتی و ارائه تسهیلات به فعالان حوزه تولید به عنوان یکی از محورهای اصلی تحقق شعار سال یاد کرد و افزود: همگرایی و هماهنگی تمامی دستگاههای اجرایی در سطح شهرستان، در کنار حفظ کرامت انسانی، باید در مسیر تحقق گفتمان عمران، امیدآفرینی و نشاط اجتماعی قرار گیرد.
این موضوع تنها با نگاه یکپارچه، مسئولانه و برنامهمحور ممکن خواهد بود.