خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عاملان کشتار اسب در قزوین به دام افتادند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 20:12
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از دستگیری افرادی که اقدام به کشتار اسب در یکی از روستاهای قزوین می کردند، خبر داد .
دامپزشكي،قزوين،ذبح،لاشه،اسب،مشاهده،اساس،بهنوش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سهیل بهنوش در این خصوص اظهار کرد: بر اساس بررسی های به عمل آمده مبنی بر مشاهده لاشه تک سمی در یکی از روستاهای اطراف قزوین، شب گذشته اکیپی از همکاران دامپزشکی و پرسنل فراجا پس از کسب اطلاعات تکمیلی به محل کشتار اسب‌ها که در یک واحد مخروبه بود مراجعه و متهمین را در هنگام ذبح 2 راس اسب باردار دستگیر کردند.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات به دست آمده و اقرار متهمین، لاشه اسبهای کشتار شده در حال بارگیری به مقصد خارج استان بود و یک راس اسب زخمی نیز برای ذبح آماده شده بود که با حضور به موقع مامورین فراجا و همکاران دامپزشکی اقدامات اولیه برای نجات جان اسب مذکور انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین افزود: بر اساس پایشهای دوره‌ای و نمونه برداری از رستوران‌ها ، تاکنون موردی از استفاده از گوشت تک سمیان در سطح شهرستان قزوین مشاهده نشده است و صبح امروز هم لاشه اسب‌های ذبح شده تحت نظارت دامپزشکی دفن و معدوم‌سازی شد.
بهنوش در پایان ضمن قدردانی از حمایت ویژه ماموران کلانتری بخش کوهین در کشف این تخلف، از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 با اداره کل دامپزشکی در میان بگذارند.
انتهای پیام/