خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورم ماهانه خوراکی‌ها در اسفندماه کاهشی بود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 21:18
نوری قزلجه گفت: در پایان سال گذشته کمبودی در هیچ جای کشور در مورد هیچ کالایی نداشتیم و تورم ماهانه خوراکی‌ها در اسفند نیز حدود ۲.۳ واحد نسبت به بهمن کاهش پیدا کرده بود.
كشاورزي،جهاد،سرمايه،آب،وزارت،شعار،نوري،ارائه

باشگاه خبرنگاران جوان - غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ماه) خود با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: در نشست برگزار شده گزارشی از سال گذشته خصوصاً ایام پایانی سال و تنظیم بازار در اسفند ماه و روند خدمات ارائه شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و معاونان مربوطه ارائه شد.
عضو کابینه دولت چهاردهم عنوان کرد: شاه بیت مباحث مطرح شده شعار سال و جذب سرمایه برای بخش کشاورزی بود؛ احساس می‌کنم خطاب اصلی شعار سال وزارت جهاد کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه نرخ تشکیل سرمایه در بخش کشاورزی نسبت به سهمی که در اقتصاد ملی دارد کمتر است و نیاز به تزریق و سرمایه بیشتر دارد، ادامه داد: درحال تدوین راهکار‌هایی مختلف هستیم که ظرفیت لازم ایجاد شود و فرصت‌های موجود برای سرمایه گذاری خرد و کلان معرفی شوند.
نوری با بیان اینکه کشت‌های متراکم یعنی کشت‌های گلخانه‌ای و کشت‌های هیدروپونیک جزو اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، ادامه داد: هر عملیات جدیدی که بتواند مصرف آب را کاهش و در عین حال افزایش تولید داشته باشد مورد توجه قرار می‌گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی، سورتینگ‌ها، کشت محصولات کم آب بر و احداث واحد‌های بسته بندی از جمله زمینه‌های خوب برای سرمایه‌گذاری هستند.
منبع: ایرنا