خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به سوریه تشکیل جلسه می‌دهد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 04:31
به درخواست دو کشور عربی از شورای امنیت سازمان ملل، این شورا قرار است نشست اضطراری برای بررسی حملات رژیم اشغالگر به خاک سوریه برگزار کند.
امنيت،شوراي،سوريه،درخواست،ملل،برگزار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کشورهای الجزایر و سومالی به شکل رسمی درخواست تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را مطرح کردند.
رسانه‌های الجزایری نوشته‌اند که این درخواست پس از مشورت با «گروه عربی» شورای امنیت مطرح شده است.
هیئت سوریه در سازمان ملل نیز پس از این درخواست از برگزاری نشست شورای امنیت در روز پنج‌شنبه (فردا) خبر داد.
ایز زمان سقوط حکومت بشار اسد در سوریه (18 آذر 1403) تاکنون، شورای امنیت سازمان ملل پنج نشست درباره سوریه برگزار کرده است که آخرین آن در 14 مارس 2025 (24 اسفند 1403) بود که به درخواست روسیه و آمریکا برگزار شد و شورای امنیت بیانیه‌ای ریاستی صادر کرد که در آن خشونت‌های گسترده در استان‌های لاذقیه و طرطوس سوریه را محکوم و بر لزوم حفاظت از غیرنظامیان تأکید کرد.

با این حال شورای امنیت هیچ نشستی در این مدت درباره تجاوزات بی سابقه اسرائیل به خاک سوریه برگزار نکرده است، هرچند شورای امنیت از وارد کردن فشار سیاسی علیه اسرائیل نیز ناتوان است، چه رسد به اینکه اقدامی عملی در پیش گرفته شود.
انتهای پیام/