خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه‌ها در گره‌گشایی مشکلات کشور تاثیرگذارند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 17:53
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه ها نقش مهمی در گره گشایی از مشکلات کشور دارند.
دانشگاه،كشور،حكيم،سبزواري،فناوري،توسعه،روست

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سبزوار، ابوالفضل واحدی ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: با توجه به اینکه در حوزه های مختلف متناسب با شرایط موجود و نیازها و چالش‌های کشور باید برنامه ریزی شود.
بنابراین در مقطع کنونی که کشور با چالشهایی رو به روست دانشگاه ها نقش مهمی را در گره‌گشایی از مشکلات کشور دارند.
وی افزود: امروز نهال دانشگاه حکیم سبزواری همانند درختی تنومند در حال توسعه است و باید در کنار این توسعه نگاهی به فناوری های جدید و آمادگی برای تحول در نظام آموزش عالی داشته باشیم.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در ادامه با قدردانی از رئیس سابق دانشگاه حکیم سبزواری و آرزوی موفقیت برای سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: رشد دانشگاه حکیم مرهون افرادی است که تا به امروز در توسعه آن سهیم بوده اند و از این پس نیز باید همین مسیر ادامه پیدا کند تا به مقصود نهایی برسد.
واحدی با اشاره به اینکه برنامه های مختلفی هم اینک در کشور در حال اجراست، اما ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که آن گونه که باید عملی می شد نشده تاکید داشت: آن بخشی که مربوط به بخش علمی کشور بوده‌، بیش از 60 درصدی تحقق یافته و این یک نکته قابل توجه است، چرا که این مهم به مدد و همت و فعالیت ارزشمند دانشگاهیان رقم خورده است.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: در مقطع کنونی که کشور با چالش‌هایی رو به روست دانشگاه ها نقش مهمی در گره‌گشایی از مشکلات کشور دارند.
انتهای پیام/282