خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استخرهای آموزش و پرورش همدان بعد از دوسال تعطیلی بازگشایی شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 18:41
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان گفت:تکلیف استخرهای آموزش و پرورش بعد از دوسال تعطیلی تعیین شد.
ورزشي،فضاهاي،فعال،استان،همدان،اختيار،دولتي

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی‌مهر عصر چهارشنبه در کارگروه ساماندهی فضاهای ورزشی استان همدان اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ مجموعه ورزشی در بخش‌های دولتی و خصوصی استان همدان فعال هستند که نیاز است برای استفاده بهینه از فضاها برنامه‌ریزی لازم انجام شود.
وی با اشاره به تاکید استاندار برای استفاده از فضاهای ورزشی در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیان کرد: به دستور استاندار محترم تمامی فضاهای ورزشی باید ساماندهی شود تا در فصل تابستان از ظرفیت‌های موجود به خوبی و در جهت غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استفاده گردد.
مدیرکل اجتماعی استانداری با اشاره به وجود ظرفیت ورزشی در بیش از ۲۰ اداره دولتی استان همدان، تاکید کرد: باید فضاهای در اختیار ادارات فعال شود و اگر در جریان بازدید متوجه شویم که مجموعه ورزشی در ارگانی دولتی بلا استفاده مانده است حتماً برخورد خواهیم کرد.
ربانی مهر با بیان اینکه بر اساس آئین نامه قانونی مجموعه‌های ورزشی می‌توانند تا ۱۲ شب فعال باشند و در اختیار شهروندان قرار داده شوند، عنوان کرد: در راستای بهره‌برداری از امکانات رفاهی و ورزشی در اختیار استان، استخرهای آموزش و پرورش بعد از دو سال تعطیلی مجدد بازگشایی شده‌اند و از اردیبهشت ماه با اولویت قرار دادن خدمات به دانش آموزان و معلمان فعال خواهند بود.