خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکره بدون پیوست مقاومت، ناقص و مخاطره‌آمیز است

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 22:06
مقاومت،ايران،پيوست،مذاكره،معادلات،توازن،ناقص،راهبردي،صهيونيستي

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی ژئوپلیتیک رسانه در مطلبی با عنوان مذاکره بدون پیوست مقاومت، ناقص و مخاطره‌آمیز است نوشت:
در معادلات پیچیده‌ی دیپلماسیِ منطقه‌ای، ایالات متحده هرگز رژیم صهیونیستی را تنها نخواهد گذاشت.
این یک واقعیتی تلخ و استراتژیک است که در هر بحران و منازعه‌ای در غرب آسیا و خاورمیانه خود را نشان داده است.
از تأمین بی‌قید و شرط تسلیحات تا پوشش سیاسی در نهادهای بین‌المللی، حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی پیوست ثابت سیاست خارجی‌اش بوده است.
جمهوری اسلامی ایران باید پیوست خود را در مذاکرات آینده با صراحت و شجاعت تعریف کند، پیوستی با عنوان جبهه مقاومت.
انصارالله در یمن، حزب‌الله در لبنان، حشدالشعبی در عراق و دیگر بازیگران محور مقاومت، بازوان راهبردیِ بازدارندگی ایران در برابر ائتلاف عبری-عربی-غربی به شمار می‌روند.
هرگونه مذاکره بدون در نظر گرفتن وزن ژئوپلیتیکی این گروه‌ها، عملاً به تضعیف عمق راهبردی ایران خواهد انجامید.
امروزه مقاومت، صرفاً یک گفتمان نیست، بلکه یک واقعیت میدانی و تعیین‌کننده در معادلات امنیتی منطقه است.
ایران باید این سرمایه‌ی راهبردی را در متن گفت‌وگوها و توافقات بین‌المللی بنشاند، نه با رویکرد انفعالی، بلکه با ابتکار و اعتماد به نفس.
دیپلماسی مقتدر زمانی معنا دارد که توازن میدان و میز مذاکره رعایت شود، و این توازن، بدون لحاظ نقش جبهه مقاومت، نه‌تنها ناقص بلکه مخاطره‌آمیز خواهد بود.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.