مزرعه کشت و صنعت پروتئین دهگلان سالانه ۸۰ تن گوشت شترمرغ تولید میکند
دهگلان_ رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مزرعه کشت و صنعت پروتئین دهگلان به طور میانگین سالانه حدود ۸۰ تن گوشت شترمرغ تولید و روانه بازار مصرف میکند.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به همراه هیئتی از مدیران، صبح پنجشنبه از واحد کشت و صنعت پروتئین دهگلان، مزرعه فعال پرورش شترمرغ با ظرفیت تولید سالانه ۸۰ تن گوشت، بازدید کرد و ضمن بررسی مسائل و مشکلات این واحد تولیدی، راهکارهای لازم برای رفع آنها ارائه شد.
این واحد تولیدی که در زمینی به مساحت ۷ هکتار واقع شده و از سال ۱۳۷۹ با ظرفیت پرورش ۱۰۰۰ قطعه شترمرغ پرواری فعالیت خود را آغاز کرده است، در حال حاضر میزبان ۶۰۰ قطعه شترمرغ پرواری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد: مزرعه کشت و صنعت پروتئین دهگلان به طور میانگین سالانه حدود ۸۰ تن گوشت شترمرغ تولید و روانه بازار مصرف میکند.
سعدی نقشبندی گفت: محصولات این واحد علاوه بر استان کردستان، به استانهای همدان، تهران، اصفهان و کرمانشاه نیز عرضه میشود.
وی ضمن بررسی دقیق مشکلات و موانع پیش روی این واحد، بر اهمیت تولید و نقش آن در اقتصاد منطقه تاکید کرد و راهکارهای عملی برای حل چالشهای موجود ارائه کرد.
سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، به همراه معاون بهبود تولیدات دامی، مدیر امور باغبانی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهگلان، در این بازدید از نزدیک با فعالیتها و ظرفیتهای این واحد تولیدی آشنا شدند.