خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش استاندار به عزل مدیرعامل هلال‌احمر لرستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 12:37
خرم‌آباد - استاندار لرستان به عزل مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر این استان واکنش نشان داد.
احمر،هلال،استان،جمعيت،خيبر،بالگرد،شاهرخي،عزل

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی امروز پنج شنبه در شورای اداری شهرستان چگنی، اظهار داشت: مردم؛ ولی‌نعمت ما هستند.
وی با بیان اینکه استان باخرد جمعی و برنامه‌محور مدیریت می‌شود، گفت: همه مدیران باید برای توسعه استان کمک کنند.
استاندار لرستان، تأکید کرد: هر آهنگ تفرقه‌انگیز و حرکتی که همسو با منافع مردم نیست چالش محسوب می‌شود و با چالش‌ها برخورد خواهد شد.
شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باشگاه و تیم فوتبال خیبر یک فرصت مقتدر برای ما است، گفت: شور و شعور ورزشکاران و ورزش دوستان در استان و کشور قابل‌تحسین است نه سزاوار توبیخ!
وی در ادامه با اشاره به عزل مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان در روزهای اخیر، گفت: قویاً از رئیس هلال‌احمر استان تشکر می‌کنم و در مراسمی از ایشان تقدیر خواهم کرد.
بنابراین گزارش، پرواز بالگرد هلال احمر برای خشک کردن زمین چمن ورزشگاه تختی خرم‌آباد به منظور برگزاری بازی دو تیم خیبر و شمس آذر حواشی زیادی به همراه داشت که منجر به عزل سه مدیر هلال احمر نیز شد.
«پیرحسین کولیوند» رئیس جمعیت هلال احمر در واکنش به استفاده خارج از مأموریت و غیر تخصصی بالگرد هلال احمر به اداره کل بازرسی جمعیت هلال احمر، دستور پیگیری و شفاف سازی ابعاد این اقدام را صادر کرده بود.