خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفظ وحدت اولویت امروز کشور است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 13:48
رودسر- نماینده مردم رودسر و املش با اشاره به اینکه تحقق شعار سال وظیفه همه مسئولان است، گفت: حفظ وحدت اولویت امروز کشور است.
عليجاني،شعار،وحدت،كارآمد،وظيفه،رفع،سرمايه،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیجانی ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اداری با توجه به شعار سال سرمایه گذاری در تولید اظهار کرد: همه اندیشه‌ها باید در جهتی سوق داده شود که این شعار سال تحقق پیدا کند.
وی با بیان اینکه امر تسهیل گری و کمک به سرمایه گذاران می‌تواند راه درستی باشد و باید به این شعار جامه عمل بپوشانیم، افزود: ما امروز در کمر بند آتش و خون قرار داریم و باید حواسمان به کشور مان باشد و در این شرایط به برخی حواشی‌ها دامن نزنیم.
علیجانی تصریح کرد: آن چیزی که مهم است وحدت ملی است و با وحدت ملی و وحدت رویه معیشت مردم را به سطح بالاتری ببریم و این وظیفه همه ما مسئولان است.
نماینده مردم رودسر و املش با اشاره به اینکه وظیفه ما خدمتگذاری به مردم است، گفت: اگر مسئولیتی بر دوش ما گذاشته شده باید پاسداری کنیم.
وی اضافه کرد: مدیر در جامعه اسلامی باید مسلح به آداب اسلامی و کارآمدی باشد اگر از افراد نا کارآمد در مناصب استفاده کنیم خروجی آن عدم رفع مشکل مردم خواهد شد.
علیجانی با بیان اینکه باید در جهت مشکلاتی که دامنگیر مردم است تلاش و آن را رفع کنیم، تاکید کرد: باید از نیروهای کارآمد که روحیه خدمت دارند بهره بگیریم و به دنبال شو و نمایش دادن نباشیم.