خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تراکتور آب پاکی را روی دست حاشیه سازان نقل و انتقالات ریخت

مهر | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 14:06
باشگاه تراکتور تبریز موضع شفافی را درباره ورود زودتر از موعد به بازار نقل و انتقالات تابستانی انجام داد.
تراكتور،بازيكنان،باشگاه،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال ایران در حالی امروز و فردا در شهرهای مختلف پیگیری می‌شود که تراکتور تبریز با یک بازی کمتر و تصاحب ۵۴ امتیاز در صدر جدول قرار داد تا این تیم مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی باشد.
همین موضوع شایعاتی در خصوص ورود زودهنگام سرخپوشان تبریزی را به بازار نقل و انتقالات تابستانی منتشر کرد که با واکنش این باشگاه روبرو شد.
باشگاه تراکتور در این خصوص اظهار داشت: «در مقطع کنونی هیچ مذاکره‌ای با هیچ کدام از بازیکنان سایر تیم‌ها انجام نشده است.
همچنین تمدید قرارداد بازیکنان تیم انجام شده است و تمامی شایعات و گمانه زنی‌ها تکذیب می گردد».