خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه حزب‌الله در تکذیب برخی جوسازی‌های رسانه‌ای

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 14:53
حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای جوسازی‌ها و شیطنت‌های رسانه‌ای اخیر و خبرهای منسوب به برخی مسئولان خود را تکذیب کرد.
حزب،الله،رسانه،روابط،بيانيه،مركز،لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، مرکز روابط رسانه ای حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به برخی جوسازی‌های رسانه‌ای و انتشار اخبار کذب منسوب به این جنبش یا مسئولان آن واکنش نشان داد.
در بیانیه حزب الله آمده است: اخیراً برخی رسانه‌ها و به صورت بسیار قابل ملاحظه اخبار و اطلاعات منتسب به منابعی در حزب‌الله یا مقامات آن را منتشر کرده‌اند که این ادعاها کاملا نادرست است.
حزب الله افزود: مرکز روابط رسانه ای حزب الله مجدداً تأیید می کند که هیچ منبع ادعایی در حزب الله وجود ندارد و مواضع حزب الله منحصراً از طریق بیانیه های رسمی صادر شده از سوی بخش روابط رسانه ای یا از طریق اظهارات مقامات آن در وب سایت های رسمی و حزبی صادر می شود.
در این بیانیه تأکید شده است: مرکز روابط رسانه‌ ای حزب الله از رسانه‌ها می‌خواهد که نهایت دقت و عینیت را به خرج دهند و از انتشار یا تأکید بر هر چیزی که به‌طور رسمی از سوی مراجع ذیربط منتشر نشده است، خودداری کنند.
مرکز روابط رسانه ای حزب الله در پایان این بیانیه از آمادگی خود برای ارائه کلیه توضیحات و تفسیرها با هدف افزایش حرفه‌ای‌گری و اعتبار و جلوگیری از افتادن در اشتباهاتی که می تواند افکار عمومی را گمراه کند، خبر داد.
اخیرا رسانه ها به نقل از یکی از مقامات ارشد حزب‌الله ادعا کرده بود که حزب‌الله آماده است در صورت خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان و توقف تجاوزاتش، درباره خلع سلاح‌ خود با رئیس‌جمهور لبنان گفت‌وگو کند.