خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توجه دولت چهاردهم به مشارکت مردمی در اجرای پروژه‌های عمرانی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 17:12
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: شکل گیری نهادهای اجتماعی در کنار برنامه ریزی های کلان می تواند نقش مؤثری در این مسیر داشته باشد. ضمن اینکه، تأکید رئیس جمهور بر مشارکت مردمی در اجرای پروژه های عمرانی به ویژه در حوزه آموزش، نشان از اهمیت موضوع دارد.
آموزشي،توسعه،عدالت،مدارس،مردمي،كشور،نهادهاي،تقويت،اهميت،مشاركت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حمیدرضا خانمحمدی عصر امروز در نشست شورای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان با اشاره به ضرورت تقویت نقش مردم در اجرای پروژه‌های آموزشی اظهار داشت: همراهی مردم در فرآیند توسعه مدارس می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای کیفیت آموزشی، تقویت احساس تعلق نسبت به محیط مدرسه و تحقق عدالت آموزشی پایدار در سطح کشور شود.
وی افزود: برنامه‌ریزی دقیق و جامعی برای توسعه عدالت در حوزه آموزش در استان مرکزی انجام شده و در این میان، ایجاد و تقویت نهادهای مردمی از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که مشارکت مردمی نقش کلیدی در تحقق عدالت آموزشی دارد و خانواده‌هایی که در ساخت و اصلاح مدارس همکاری می‌کنند، در نگهداری از آن نیز فعال‌تر خواهند بود.
خان محمدی تصریح کرد: نگاه دولت بر کم کردن فاصله میان مردم و حاکمیت متمرکز است و شکل‌گیری نهادهای اجتماعی در کنار برنامه‌ریزی‌های کلان می‌تواند نقش مؤثری در این مسیر داشته باشد.
ضمن اینکه، تأکید رئیس‌جمهور بر مشارکت مردمی در اجرای پروژه‌های عمرانی به‌ویژه در حوزه آموزش، نشان از اهمیت بالای این موضوع دارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اهمیت پایداری در توسعه فضاهای آموزشی ادامه داد: مشارکت نهادهای غیردولتی، خیّران مدرسه‌ساز و گروه‌های مردمی می‌تواند روند توسعه و نوسازی مدارس را تسریع کند و این همکاری‌ها باید به شکل ساختارمند و مستمر در قالب طرح‌های مشترک ادامه یابد تا کیفیت محیط‌های آموزشی در سراسر کشور ارتقا پیدا کند.
خان محمدی افزود: در دنیای امروز، هوشمندسازی مدارس و دسترسی به ابزارهای آموزشی دیجیتال، بخشی جدایی‌ناپذیر از عدالت آموزشی است و باید تلاش شود که همه دانش‌آموزان در مناطق شهری و روستایی از امکانات آموزشی برابر بهره‌مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه عدالت آموزشی صرفاً محدود به ساخت فضای فیزیکی نیست، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، هوشمندسازی مدارس و فراهم کردن امکانات برابر، برای تمامی مناطق کشور نیز باید همزمان با توسعه زیرساخت‌ها مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/711/