خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 18:30
رهبر انصارالله یمن اعلام کرد که در موضوع و مسئله اسرا حتی برای بسیاری از اسرائیلی ها روشن شده است که نتانیاهوی جنایتکار و دار و دسته قاتل او، مسئله اسرا برایشان اهمیتی ندارد.
فلسطين،رژيم،غزه،دشمن،ملت،سوريه،نقض،اسرائيلي،توافق،حريم،نوار، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالملک بدرالدین الحوثی روز پنجشنبه اظهار داشت: دشمن اسرائیلی تلاش می‌کند برگه اسرا را از دست جنبش حماس خارج کند و در عین حال اصرار دارد به تجاوز خود نیز ادامه دهد و شرایط به گونه ای است که اگر دشمن موفق به کوچاندن ملت فلسطین از نوار غزه شود، به سراغ اجرای مرحله کوچاندن کامل از کرانه باختری خواهد رفت.
این در حالی است مسئله اسرا برای ملت فلسطین یک مسئله اساسی است که نمی‌توانند از آن چشم‌پوشی کنند چرا که هزاران نفر از فلسطینیان در زندان‌های دشمن سخت‌ترین رنج‌ها را تحمل می‌کنند.
عبدالملک بدرالدین خاطر نشان کرد: رژیم اشغالگر عملیات کوچاندن در کرانه باختری را به صورت برنامه‌ریزی شده و تدریجی انجام می دهد و همواره در تلاش است تا مسئله و آرمان فلسطین را به طور کامل در تمام جوانب آن از بین ببرد.
این در حالی است که آمریکا نیز آشکارا مسئله کوچ اجباری ملت فلسطین را دنبال می‌کند و ترامپ نیز این هفته آن را بار دیگر تکرار کرد.
حوثی با تمجید از عملیات قهرمانانه و جهادی نیروهای مقاومت در نوار غزه و کرانه باختری گفت: این اقدامات یک موضع درست و ضروری و رویکرد مسئولانه و تنها گزینه برای حفظ حق است.
رهبر انصار الله گفت: بر تمام امت اسلام واجب است از ملت فلسطین پشتیبانی کنند و مجاهدان آن را یاری رسانند.
رزمندگان در نوار غزه در این هفته، با وجود کشتار، تخریب و شرایط بسیار سخت، به حملات راکتی مبادرت کردند و این اقدامات و موضع جهادی شایسته آن است که از کمک، حمایت و تأیید برخوردار شود زیرا این گزینه مقاومت است که می تواند ثمربخش باشد و گزینه تسلیم هیچ چیزی نه برای ملت فلسطین، نه برای ملت‌های همجوار فلسطین و نه برای بقیه امت اسلامی به ارمغان نخواهد آورد.
نقض تعهدات اسرائیل در مرحله اول توافق آتش بس
رهبر جنبش انصار الله یمن طی سخنانی درباره آخرین تحولات تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و آخرین رویدادهای منطقه‌ای و بین‌المللی تصریح کرد: رژیم اشغالگر اسرائیلی‌ با تشویق آمریکا و حمایت آشکار این کشور، به نقض توافق آتش‌بس در غزه روی آورد.
عبدالملک بدرالدین الحوثی تصریح کرد: ما به لطف و توفیق خدا، از ابتدای نقض توافق آتش‌بس غزه توسط اسرائیل، با جدیت برای پشتیبانی و حمایت از ساکنان این منطقه اقدام کردیم.
وی با اشاره به حمایت های بی چون و چرای آمریکا از رژیم صهیونیستی گفت: دشمن اسرائیلی به تعهدات خود در مرحله اول توافق عمل نکرد و وارد اجرای مرحله دوم آن نشد و حملات و تجاوزات فراگیر و نسل‌کشی ملت فلسطین در نوار روی آورده است.
تصاویر رسانه‌ای از غزه گویای حجم جنایات صهیونیستی-آمریکایی
رهبر انصار الله یمن گفت: با آغاز اجرای توافق، ملت فلسطین به دلیل وضعیت اسفناک ناشی از تخریب تمامی امکانات در حال تجربه کردن اندکی آرامش بود که دشمن اسرائیلی با از سرگیری تجاوز خود، فجایع و مصیبت‌های ملت فلسطین را دوچندان کرد.
وی افزود: به لطف و کمک و توفیق خدا، ما از ابتدای نقض توافق آتش‌بس غزه توسط اسرائیل، با جدیت وارد جبهه پشتیبانی شده ایم در حالی که مشاهده می کنیم ظلم و ستمی بسیار گسترده بر ملت فلسطین روا می رود و آنها با سیاست های قتل، گرسنگی و رنج در زمینه‌های مختلف روبرو هستندو تصاویر مستندی که از مصیب ها و فاجعه در نوار غزه پخش می شود، به خوبی گویای حجم ستم و جنایات صهیونیستی-آمریکایی است و مشاهده این صحنه ها و ظلم و ستم ها مسئولیت بر دوش همگان را دوچندان می‌ کند.
جنایات اسرائیل در سوریه سند تجاوزکاری این رژیم
رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: اسرائیل با جنایاتی که در سوریه مرتکب می‌شود به تمام امت اسلامی ثابت کرد که یک رژیم متجاوز است و بر اساس طمع‌ ورزی ها و نقشه‌های خود عمل می‌کند و بنابراین هر چقدر هم امتیازدهی به این رژیم صورت گیرد، به آن اعتنا نخواهد کرد و اشباع نخواهد شد زیرا این رژیم از اساس برای تحقق طمع‌ ورزی و اجرای نقشه های خود حرکت می کند.
وی افزود: دشمن اسرائیلی تلاش می‌کند تا در مورد سطح نفوذ و حضور نظامی ترکیه در سوریه بر آنکارا فشار بیاورد تا به این بهانه بتواند سهم بیشتری برای نفوذ خود دست و پا کند.
این در حالی است که این رژیم می‌خواهد از سوریه برای رسیدن به هدف خود که دسترسی به رود فرات و اجرای رویای از نیل تا فرات است، بهره‌برداری کند.
رهبر انصارالله یمن گفت: دشمن اسرائیلی حریم هوایی سوریه را برای خود آزاد و مباح می‌داند و با نقض کامل حریم هوایی سوریه، تجاوز به حاکمیت عراق را آغاز کرده و حریم هوایی آن را نقض می کند.
این رژیم نقض حریم هوایی عراق را تکرار خواهد کرد و سپس سطح فعالیت‌های خود را گسترش خواهد داد و به دنبال این است با انجام اقدامات در سطوحی بسیار خطرناک، روزی فرا برسد که حریم هوایی عراق را نیز به طور کامل در اختیار گیرد و آن را برای خود مباح بداند.
وی گفت: آنچه دشمن اسرائیلی در سوریه انجام می‌دهد، درس بسیار بزرگی برای ما خواهد بود و مشاهده می کنیم گروه‌های مسلط بر سوریه از ترکیه و آمریکا برای دستیابی به تفاهم با دشمن اسرائیلی گدایی و التماس می کنند.
انتهای پیام/