خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

130 میلیارد تومان اعتبار برای عمران لنگرود کافی نیست!

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 19:30
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با اشاره به قابلیت های گردشگری و کشاورزی لنگرود، گفت که اعتبارات عمرانی این شهرستان در مقایسه با نیازهای آن بسیار ناچیز است و تنها 130 میلیارد تومان برای توسعه کافی نیست.
لنگرود،عمراني،شهرستان،استانداري،گيلان،سرپرست،معاونت،هماهنگي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنگرود، میرمحمد غراوی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان امروز در جلسه‌ای با حضور فرماندار و مقامات محلی شهرستان لنگرود، به بررسی پتانسیل‌ها و مشکلات عمرانی این شهرستان پرداخت و با بیان اینکه لنگرود با وجود قابلیت‌های گردشگری، کشاورزی و اقتصاد دریایی، شاهد کمبود منابع مالی برای پروژه‌های عمرانی است، خواستار تمرکز بر پروژه‌های کاربردی و کوتاه‌مدت شد.
وی با بیان اینکه لنگرود با اقلیم زیبا و چشم‌اندازهای طبیعی خاص خود، از جمله کوه، جنگل و رودخانه، پتانسیل بالایی برای توسعه گردشگری، کشاورزی و فعالیت‌های اقتصادی دریایی دارد،‌ گفت: اعتبارات عمرانی اختصاص داده شده به این شهرستان در بودجه مصوب سالیانه بسیار ناچیز است و تنها 130 میلیارد تومان اعتبار برای شهرستانی با وسعت و جمعیت بالا کافی نیست.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌های توسعه‌ای که شامل حمل‌ونقل، آب و فاضلاب، مدیریت شهری و روستایی هستند، به دلیل کمبود منابع مالی به سرانجام نمی‌رسند، افزود: فرمانداری باید پروژه‌های موجود را اولویت‌بندی کند و منابع را به پروژه‌هایی اختصاص دهد که با کمترین اعتبار می‌توانند به بهره‌برداری برسند.
غراوی با تشکر از مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس، بیان کرد: مسائل مالی شهرستان با پیگیری وی در سطح ملی و از طریق وزارت‌خانه‌ها و ستاد ملی بهبود یافته است.
امسال حدود 2000 میلیارد تومان از وزارتخانه‌ها به شهرستان لنگرود اختصاص داده شده که می‌تواند به پیشرفت پروژه‌های مهم کمک کند.
وی به موضوع بلندمرتبه‌سازی در شهرستان اشاره کرد و افزود: ما باید نقاطی را شناسایی کنیم که پتانسیل افزایش تراکم ساختمانی دارند.
این کار نیازمند مطالعات دقیق و مشاوره است.
به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، شهرداری‌ها باید با مشاوران خود همکاری کنند تا نقاط مناسب برای ساخت و سازهای بلندمرتبه شناسایی شوند.
این مطالعات باید شامل بررسی زیرساخت‌ها و خدمات عمومی باشد.
غراوی بر لزوم رعایت قوانین و ضوابط در ساخت‌وسازها تأکید کرد و گفت: ما نباید به تخلفات ساخت‌وساز در حریم شهر و روستاها اجازه دهیم.
اگر کسی بدون مجوز در این مناطق ساخت‌وساز کند، تعیین تکلیف آن بسیار دشوار خواهد بود، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها باید با حساسیت بیشتری عمل کنند و از صدور جواز برای ساخت‌وسازهای غیرمجاز جلوگیری کنند.
وی خواستار همکاری بیشتر شوراهای اسلامی شهر و شهرداری‌ها شد و بیان کرد: شوراهای اسلامی باید به گونه‌ای نظارت کنند که شهردار بتواند با آرامش به وظایف خود بر اساس بودجه ابتدای سال عمل کند.
اصلاح مکرر بودجه و تغییر پروژه‌ها در طول سال نشانه‌عدم برنامه‌ریزی صحیح است.
انتهای پیام/