خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیان دلار شتاب گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 فروردین 1404 - 21:00
با شدت گرفتن زیان دلار شتاب، ارز آمریکا پایین‌ترین سطح خود را در برابر فرانک سوئیس در بیش از ده سال گذشته ثبت کرد.
درصدي،كالاهاي،فرانك،سوئيس،تعرفه،دلار،درصد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دلار به کاهش دو درصدی خود در برابر یورو ادامه داد و به پایین‌ترین سطح خود در برابر فرانک سوئیس در بیش از ده سال گذشته رسید.
تقریبا در ساعت ۱۵:۰۵ به وقت گرینویچ، دلار در برابر یورو، واحد پول اروپایی ۲.۰۰ درصد کاهش یافت و یک یورو با ۱.۱۱۷۳ دلار معامله شد.
دلار در برابر فرانک سوئیس با ۲.۸۰ درصد کاهش به ۰.۸۳۲۹ فرانک سوئیس رسید، این درحالی است که پس از سقوط به پایین‌ترین سطح خود از ژانویه ۲۰۱۵ به ۰.۸۳۲۷ فرانک سوئیس رسیده بود.
رئیس جمهوری آمریکا دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در یک سخنرانی ۴۸ دقیقه ای، بودجه هر آمریکایی، ترازنامه هر شرکت آمریکایی و هر اتحاد جهانی را به هم زد.
ترامپ تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده می‌شود، اعلام کرد.
او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودروهای تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد می‌شوند، اعمال کرد.
ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا در یک برهه‌ خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد.
ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفه‌های بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار خواهد داد.
کالاهای وارداتی از چین نیز شامل افزایش ۳۴ درصدی بود اما پس از اینکه پکن از وعده خود مبنی بر اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه ۳۴ درصدی بر کالاهای آمریکایی عقب نشینی نکرد، واشنگتن ۵۰ درصد تعرفه دیگر را برای واردات از چین اعلام کرد.
منبع: النشره