خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت بهداشت غزه: دارو دیگر یافت نمی‌شود - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 22 فروردین 1404 - 04:12
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که موجودی برخی اقلام دارویی ضروری به صفر رسیده و موجودی باقی اقلام نیز به شدت بحرانی است.
غزه،ملزومات،پزشكي،نوار،بهداشتي،بهداشت،وزارت،درصد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داده است که میزان کمبود داروها و ملزومات پزشکی در این منطقه محاصره‌شده به سطحی «خطرناک و بی‌سابقه» رسیده است.
طبق بیانیه‌ای که دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه منتشر کرده است.
این وضعیت باعث تشدید بحران نظام سلامت در نوار غزه می‌شود که از تاریخ 7 اکتبر 2023 ادامه دارد، در حالی که حملات هوایی و زمینی اسرائیل به مناطق مختلف این منطقه همچنان ادامه دارد.
لازم به ذکر است که اسرائیل بیش از سه هفته پیش جنگ خود علیه فلسطینی‌های محاصره‌شده را از سر گرفته است.
در راستای ترسیم تصویری دقیق از وضعیت، وزارت بهداشت توضیح داده است که «37 درصد از داروهای اساسی، 59 درصد از ملزومات پزشکی و 54 درصد از داروهای مربوط به سرطان و بیماری‌های خون، موجودی صفر دارند».
این وزارتخانه همچنین افزود که بر اساس بیانیه دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه، 80 هزار بیمار دیابتی و 110 هزار بیمار با فشار خون بالا در مراکز بهداشتی اولیه دارو ندارند، در حالی که «بخش‌های جراحی، مراقبت‌های ویژه و اورژانس با موجودی دارویی و ملزومات پزشکی مصرف‌شده برای نجات جان بیماران در حال فعالیت هستند».
وزارت بهداشت در نوار غزه در این راستا «فراخوان فوری برای تقویت ذخایر دارویی در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی اولیه» صادر کرد و اشاره کرد که «بستن معابر به روی تأمین داروها و ملزومات پزشکی بحران را تشدید کرده و چالش‌های فاجعه‌باری در ارائه مراقبت‌های بهداشتی به بیماران و مجروحان ایجاد می‌کند».
انتهای پیام/