خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام 45 میلیون آزمایش بهداشتی برای کنترل کیفیت آب شرب کشور

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 22 فروردین 1404 - 11:31
مدیرکل دفتر کنترل کیفیت آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: برای تأمین سلامت آب شرب و ارتقای شاخص های بهداشتی، شرکت های آب و فاضلاب کشور در سال 1403 بیش از 45 میلیون آزمایش میکروبی، کلرسنجی و کدورت سنجی در مناطق شهری و روستایی انجام داده اند.
آزمايش،كلرسنجي،منتظري

به گزارش خبرگزای تسنیم به نقل از پاون،احمد منتظری ادامه داد: در بخش شهری 113 هزار آزمایش میکروبی، دو میلیون و 700 هزار آزمایش کدورت‌سنجی و دو میلیون و 700 هزار آزمایش کلرسنجی انجام شد که این آمار نشان از تلاش مستمر برای تضمین سلامت آب مصرفی شهروندان دارد.
منتظری افزود: در بخش روستایی نیز با توجه به اهمیت ویژه تأمین آب سالم برای ساکنان مناطق کم‌برخوردار، نظارت‌های بهداشتی به‌صورت گسترده‌تری دنبال شد؛ به‌طوری‌که 441 هزار آزمایش میکروبی، 21 میلیون آزمایش کدورت‌سنجی و 18 میلیون و 400 هزار آزمایش کلرسنجی در طول سال انجام شده است.
انتهای پیام/