خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه دماوند: اطاعت از رهبری رمز پیروزی انقلاب اسلامی بوده است

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 فروردین 1404 - 15:07
دماوند - امام جمعه دماوند، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به درس‌های جنگ احد، بر لزوم اطاعت از رهبری در نظام اسلامی تأکید کرد.
مذاكرات،جمعه،اشاره،جنگ،دماوندي،مظلومان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی، بعد از ظهر جمعه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه (ع) گفت: همانطور که سرپیچی از فرمان پیامبر (ص) در جنگ احد منجر به شکست مسلمانان شد، امروز نیز اطاعت از رهبری رمز پیروزی‌های ما در ۴۶ سال گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه «خطر اختلاف داخلی از هجوم خارجی بیشتر است»، افزود: فتنه در داخل کشور خطرناک‌تر از جنگ با دشمنان است و ما امروز بیش از هر زمان دیگری به وفاق ملی نیاز داریم.
امام جمعه دماوند در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات جاری اشاره کرد و گفت: ما از موضع قدرت و با حفظ اصول خود وارد مذاکرات شده‌ایم.
سطح و شکل مذاکرات مطابق خواسته ایران تغییر یافته است.
وی با اشاره به وضعیت غزه تأکید کرد: حمایت از مظلومان فلسطینی هم تکلیف شرعی است و هم وظیفه انسانی.
باید در فضای مجازی و بین‌المللی فریاد مظلومیت آنان را به گوش جهانیان برسانیم.