خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاروان «آدینه حسینی» از دشتی به کربلا اعزام شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 فروردین 1404 - 19:30
دشتی – امام جمعه شهرستان دشتی گفت: کاروان فرهنگی «آدینه حسینی» با محوریت ترویج معارف نماز جمعه و به نیابت از شهدای منطقه، امروز به کربلای معلی اعزام شد.
جمعه،كاروان،فرهنگي،شهداي،نماز،مسابقه،آدينه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهد دوست بعد از ظهر جمعه در مراسم اعزام کاروان فرهنگی «آدینه حسینی» اظهار داشت: این کاروان از میان برگزیدگان مسابقات فرهنگی برگزار شده در مصلای نماز جمعه امام خامنه‌ای شهر خورموج انتخاب شده‌اند.
وی با بیان اینکه این برنامه به‌صورت هفتگی و پیوسته طی چندین هفته برگزار شد، افزود: محتوای سوالات مسابقه برگرفته از خطبه‌های نماز جمعه بود و هر هفته یک نفر از آقایان و یک نفر از بانوان به عنوان برنده نهایی، راهی سفر زیارتی کربلای معلی می‌شدند.
امام جمعه دشتی با اشاره به اینکه حرکت کاروان از مصلی نماز جمعه آغاز و بازگشت نیز به همان‌جا انجام می‌شود، گفت: برنامه این کاروان از روز جمعه شروع و تا جمعه آینده ادامه دارد که با استقبال خوب از سوی نمازگزاران روبه‌رو شده است.
زاهددوست گفت: هر یک از زائران این کاروان، به نیابت از یکی از شهدای مقاومت، شهدای خدمت یا شهدای شهرستان دشتی، به زیارت عتبات عالیات مشرف می‌شوند که این اقدام فرهنگی دارای بار معنوی بالایی است.
وی همچنین از عموم نمازگزاران جمعه و مردم شهرستان دعوت کرد در مسابقه فرهنگی «آدینه رضوی» شرکت کنند و افزود: این مسابقه هم‌اکنون در حال برگزاری است و جایزه آن سفر زیارتی به مشهد مقدس خواهد بود.