خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 فروردین 1404 - 19:47
بندرعباس - رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس خبر داد.
قاچاق،قضائي،سوخت،هرمزگان،اجراي،درياباني،شناورها،ضربتي،دادگستري

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با توجه به تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر لزوم مبارزه با قاچاق سوخت با هدف کمک به دولت به منظور رفع مشکل ناترازی حامل‌های انرژی و در راستای اجرای برنامه‌های دستگاه قضائی استان هرمزگان در این خصوص، به دستور دادستان مرکز استان، مأموران دریابانی ضمن اجرای طرح ضربتی و پس از تشکیل اکیپ‌های منسجم، تدابیر خود را به منظور پاک سازی نوار ساحلی از شناورها، مخازن، باراندازها و جایگاه‌های نگهداری سوخت قاچاق تشدید نموده‌اند.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح ضربتی ناوگروه پایگاه دریابانی بندرعباس موفق شد، ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق را در آب‌های خلیج فارس توقیف کند.
قهرمانی با اشاره به دستگیری ۱۱ نفر متهم در این رابطه، خاطرنشان کرد: برای متهمان پرونده قضائی تشکیل شده است.
وی تأکید کرد: سوخت‌های کشف شده از این شناورها نیز طبق روال قانونی با دستور قضائی تحویل شرکت پخش و توزیع فرآورده‌های نفتی شده و وارد چرخه توزیع قانونی می‌شوند.
رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین با اشاره به پیامدهای مخرب و تأثیرگذار پدیده قاچاق به ویژه قاچاق فرآورده‌های نفتی بر اقتصاد کشور، گفت: دستگاه قضائی در جهت صیانت از سرمایه‌های ملی و مبارزه با پدیده شوم قاچاق سوخت هرگز کوتاه نخواهد آمد و به همین منظور با تمام توان و بدون اغماض با قاچاقچیان در زمین و دریا مقابله خواهد کرد.