شکست پرگل خیبر در سن سیروس/ تثبیت رده ششم ملوانان - تسنیم
تیم های ملوان بندرانزلی و خیبر خرم آباد در چارچوب هفته بیست وششم لیگ برتر فوتبال ایران به میدان رفتند که ملوانان با 3 گل تیم مهمان خود را شکست دادند و رتبه خود در رده ششم را تثبیت کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرانزلی، تیمهای ملوان بندرانزلی و خیبر خرمآباد در چارچوب هفته بیستوششم لیگ برتر فوتبال ایران، روز سهشنبه از ساعت 17:00 در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف یکدیگر رفتند.
این مسابقه برای هر دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار بود؛ ملوان برای حفظ جایگاه ششم جدول و صعود به رتبه پنجم تلاش میکرد و خیبر نیز به دنبال کسب امتیاز و خروج از منطقه خطر بود.
در بازی رفت، ملوان با نتیجه 3 بر 1 خیبر را شکست داده بود و در این دیدار به دنبال تکرار آن پیروزی بود.
از سوی دیگر، خیبر خرمآباد برای جبران نتیجه دور رفت وارد میدان شد.
ملوانیها که در بازی قبلی مقابل هوادار شکست خورده بودند، انگیزه بالایی برای پیروزی داشتند، در حالی که خیبر با تساوی مقابل شمس آذر پا به این دیدار گذاشته بود.
یکی از نکات جالب توجه این مسابقه، تقابل سعید دقیقی، سرمربی خیبر، با تیم سابق خود یعنی ملوان بود.
دقیقی که در ابتدای فصل هدایت ملوان را بر عهده داشت، پس از جدایی به خیبر پیوست و این بازی برای او اهمیت ویژهای داشت.
در نهایت این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به سود ملوان بندرانزلی به پایان رسید و ملوانان، تیم مهمان را با شکست بدرقه کردند.
رضا جعفری(43')، امید نورافکن (54') و مهدی عبدی (90+6') گلزنان تیم ملوان در این دیدار بودند.
مازیار زارع سرمربی ملوان بندرانزلی نیز حبیب فرعباسی، امیررضا افسرده، دانیال ایری (ابوذر صفرزاده-72)، سامان فلاح، سامان تورانیان، امید نورافکن، نیما انتظاری (مهدی جعفری-72)، غلامرضا ثابت ایمانی، حسین صادقی، رضا جعفری (محمد عمری-72)، رضا غندیپور (علی رمضانی-58) را به میدان فرستاد.
سعید دقیقی سرمربی خیبرخرم آباد در این دیدار محمدرضا دیناروند، امیرحسین جدی، حسین ابرقویی، سید احسان حسینی، محمد آقاجانپور، سینا خادمپور (حمید حاجیآقایی-73)، حمیدرضا ضرونی (محمد صابریپور-46)، مهدی گودرزی، سید طاها طباطبایی (مبین دهقان-59)، فراز امامعلی (فرید امیری-46)، محمدجواد محمدی (مسعود محبی-81) را راهی میدان کرده بود.
*رخدادهای مهم بازی
دقیقه 13: پاس کاتبک رضا جعفری برای غندی، نورافکن را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما ضربه او از بالای دروازه خیبر عبور کرد.
دقیقه 42 (گل اول ملوان): رضا جعفری با استفاده از پاس تماشایی حسین صادقی در موقعیت تکبهتک قرار گرفت و گل اول بازی را برای ملوان به ثمر رساند.
دقیقه 51: شوت سنگین حسین صادقی به مدافعان خیبر برخورد کرد و راهی به دروازه نیافت.
دقیقه 53 (گل دوم ملوان): امید نورافکن با یک ارسال از میانه زمین، توپ را به شکلی غافلگیرکننده وارد دروازه خیبر کرد و اختلاف را به دو گل افزایش داد.
دقیقه 75: تلاش بازیکنان خیبر برای جبران نتیجه بیثمر ماند و ملوانیها بازی را با تسلط کامل کنترل کردند.
دقیقه 83: علی رمضانی با گلر خیبر تکبهتک شد، اما دیناروند با واکنشی تماشایی دروازه تیمش را نجات داد.
سینا خادمپور (خیبر) - دقیقه 50 و دانیال ایری (ملوان) - دقیقه 64، کارتهای زرد این دیدار را از داور گرفتند.
ملوان بندرانزلی با ارائه یک نمایش قدرتمند و استفاده از فرصتهای خود، با نتیجه 2 بر 0 خیبر خرمآباد را شکست داد و با 36 امتیاز در رده ششم جدول لیگ برتر قرار دارد.
این پیروزی باعث شد ملوان همچنان در جمع تیمهای بالای جدول باقی بماند، در حالی که خیبر همچنان در تلاش برای رهایی از پایین جدول است.
انتهای پیام/