خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش یمن: تل‌آویو را با پهپاد یافا هدف قرار دادیم - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 22 فروردین 1404 - 23:53
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن تل آویو در عملیات جدید این نیروها خبر داد.
يمن،مسلح،نيروهاي،تجاوزات،يحيي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یحیی سریع گفت : یگان پهپادی نیروهای مسلح یمن در یک عملیات منحصر به فرد، دو هدف نظامی رژیم صهیونیستی را در یافای اشغالی(تل آویو) با پهپاد یافا مورد حمله قرار داد.
نیروهای مسلح یمن به مردم مظلوم فلسطین اطمینان می دهند که همچنان بر عهد و پیمانی که بسته اند، هستند و هرگز حمایت و پشتیبانی از آنها را متوقف نخواهند کرد.
بر اساس بیانیه که یحیی سریع خواند، نیروهای مسلح یمن تاکید کردند که رویارویی مستمر با تجاوزات مکرر آمریکا به کشور ما، هرگز ما را از ادامه انجام وظیفه خود در قبال غزه به یاری خداوند بازنخواهد داشت.
نیروهای مسلح یمن تاکید کردند که همچنان به انجام وظیفه خود در قبال مردم غزه تا توقف تجاوزات و پایان محاصره علیه آنها ادامه خواهند داد.
انتهای پیام/