خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی 5 زندانی جرائم غیرعمد از محل جمع‌آوری زکات فطریه - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 12:13
مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز گفت: در اقدامی کم نظیر با حمایت مردم نیکوکار، از محل جمع آوری زکات فطریه رمضان امسال، پنج زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند و به آغوش خانواده هایشان بازگشتند.
غيرعمد،جرائم،زندانيان،استان،فطريه،زكات،ديه،البرز،مردمي،ستاد

محمدباقر مقدسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج از اقدامی کم نظیر که با حمایت مردم نیکوکار این استان انجام شد خبر داد و گفت: از محل جمع‌آوری زکات فطریه رمضان امسال، پنج زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند.
این اقدام همزمان با عید سعید فطر، نشان از همدلی و همیاری مردم در حل مشکلات اجتماعی دارد.
مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز بیان کرد: در سال 1403، 723 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با همکاری خیرین و کمک‌های مالی مردم آزاد شدند.
ماه رمضان امسال نیز فرصتی برای ترویج فرهنگ دستگیری از نیازمندان بود و نتیجه این تلاش‌ها، آزادی 70 زندانی جرائم غیرعمد در این ماه پربرکت بوده است.
وی مطرح کرد: زکات فطریه، محلی برای کمک به نیازمندان بوده و بر اساس فتوای علما و مراجع تقلید، کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نیز مصداقی از محل استفاده زکات فطریه است که ستاد مردمی دیه استان البرز از محل جمع‌آوری زکات فطریه رمضان امسال موجبات آزادی پنج نفر از زندانیان جرائم غیرعمد استان را فراهم کرد.
مقدسی ضمن تشکر از اصحاب رسانه و هنرمندانی که در اطلاع رسانی پویش اهدای زکات فطریه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نقش بسزایی داشتند، اظهار کرد: نقش پررنگ خیرین و مردم نیک‌اندیش در فرهنگ همدلی و کمک برجسته است.
چنین اقداماتی علاوه بر نشان دادن روحیه همیاری و نوعدوستی، موجب امیدواری و آرامش خانواده‌های زندانیان جرائم غیرعمد می‌شود.
ستاد مردمی دیه استان البرز تنها مرجع رسیدگی به امور زندانیان غیرعمد است و اطلاعات جامع را در خصوص تعداد زندانیان، نحوه کمک و اقدامات انجام‌شده ارائه می‌دهد.
راه‌های مختلفی برای مشارکت در امر آزادی زندانیان جرائم غیرعمد وجود دارد:
شماره کارت بانک ملی: 6037991899944403
شماره حساب: 0125252525002
به نام: ستاد مردمی دیه استان البرز
شماره تماس برای اطلاعات بیشتر:
02632722316 و 02632722319
نشانی: کرج، مهرویلا، انتهای بلوار انوشیروان شرقی، بعد از ساختمان نظام مهندسی، ساختمان ستاد مردمی دیه استان البرز
انتهای پیام/