خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت گندم در مزارع بوشهر آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 12:13
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز برداشت گندم در 2 هزار هکتار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی شهرستان بوشهر خبر داد.
بوشهر،استان،گندم،برداشت،مزارع،اراضي،هكتار

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه کاهش بارش باران و ادامه خشکسالی‌ها به تولید محصول در اراضی گندم خسارت وارد کرده است، اظهار کرد: از 97 هزار و 500 هزار هکتار اراضی گندم استان بوشهر با توجه به شرایط خشکسالی و عدم پراکندگی مناسب بارندگی محصول 90 درصد مزارع دیم استان بوشهر از بین رفت و قابل برداشت نیست.
وی با اشاره به وضعیت اراضی گندم آبی استان بوشهر تصریح کرد: از 17 هزار و 500 هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر 15 هزار هکتار آن قابل برداشت است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز برداشت گندم در مزارع خبر داد و بیان کرد: در این راستا 280 کمباین برای برداشت گندم از استان فارس وارد مزارع استان بوشهر می‌شوند.
توکلی با بیان اینکه برداشت گندم در هفته جاری از مزارع شهرستان بوشهر آغاز شده است گفت: در شهرستان بوشهر 2 هزار هکتار اراضی گندم دیم و آبی قابل برداشت هستند.
وی از ایجاد مراکز خرید در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر خبر داد و افزود: 12 مرکز خرید ملکی، مباشری و کمیسیونی آماده خرید در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر می‌باشند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی، پیش‌بینی برداشت محصول گندم از اراضی استان بوشهر را برشمرد و گفت: پیش بینی می‌شود بیش از 45 هزار تن گندم با قیمت تضمینی مصوب از کشاورزان در سراسر استان خریداری شود.
انتهای پیام/190