خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند توسعه حمل ونقل ریلی بین ایران و بلاروس امضا شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 23 فروردین 1404 - 13:29
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: در توافق بین ایران و بلاروس موافقت شد که دو طرف طی یک برنامه ظرفیت ترانزیتی خود را افزایش دهند.
بلاروس،افزايش،ايران،زيرساخت،پرواز

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ محبوبه کباری - جبارعلی ذاکری معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: در توافق ایران و بلاروس موافقت شد که دو طرف طی یک برنامه ظرفیت ترانزیتی خود را افزایش دهند که در این زمینه گام ها و اقدامات موثری برداشته شدهاست.
براساس این گزارش در اجلاس بلاروس اعلام شده است که طی یک برنامه ظرفیت ترانزیت هر دو کشور را افزایش دهیم که در حال حاضر در تلاش هستیم که بتوانیم بین ایران و بلاروس پرواز مستقیم برقرار کنیم.
در این بین باید زیرساخت ها توسعه بین دو کشور افزایش یابد و توافق های خوبی هم در این زمینه امضا شده و با توجه به آنکه بحث حمل ونقل به ویژه برقراری پرواز مستقیم یک ضرورت است و با توجه به آنکه ایران عضو ناظر اتحادیه است باید زیرساخت ها و انجام معافیت های گمرگی در این حوزه ایجاد شود.