خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ فقره سرقت در پرونده سیاه سارق کابل برق

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 15:12
کرج - فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری یک نفر سارق سابقه دار کابل برق با ۱۰۰ فقره سرقت در شهرستان کرج خبر داد.
سرقت،گرمدره،مأموران،كابل،انتظامي،سارق،فقره

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حمید هداوند با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل برق در منطقه گرمدره شهرستان کرج، شناسایی و دستگیری سارق و یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۳۴ گرمدره قرار گرفت.
وی اظهار کرد: مأموران با بررسی صحنه‌های سرقت و ایجاد گشت‌های محسوس و نامحسوس در محدوده‌های وقوع سرقت و انجام اقدامات ویژه پلیسی سرانجام توانستند سارق را شناسایی کنند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: مأموران پس از کسب دستور از مقام قضائی و در یک عملیات ضربتی متهم را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی چندین متر کابل و سیم سرقتی به همراه دستکش ضد الکتریسیته و انبر و ابزار سرقت کشف کردند.
وی بیان کرد: متهم در بازجویی‌های صورت گرفته به ۱۰۰ فقره سرقت کابل و سیم برق در منطقه گرمدره شهرستان کرج اعتراف که با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان در پایان از شهروندان خواست: هشدارهای انتظامی در خصوص پیشگیری از سرقت را جدی گرفته و هرگونه موارد مشکوک را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند