خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور سودجویان برای شخم زدن اراضی ملی در زنجان

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 15:53
سرپرست معاونت حفاظت و اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: به محض فرا رسیدن تعطیلات نوروز، تراکتورها بیرون آمده و مشغول شخم زدن اراضی ملی در برخی مناطق می شوند به گمان اینکه، نیروهای منابع طبیعی در تعطیلات هستند.
اراضي،طبيعي،منابع،زنجان،حفاظت

مالک‌اژدر افشاری سرپرست معاونت حفاظت و اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، اظهار داشت: بحث حفاظت از منابع طبیعی در استان زنجان به عنوان یک موضوع بسیار مهم مطرح است.
وی خاطرنشان کرد: نزدیک به یک میلیون هکتار اراضی مرتعی و ملی وجود دارد که حفاظت از آنها بر عهده نیروهای یگان حفاظت و ادارات منابع طبیعی است.
سرپرست معاونت حفاظت و اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان ادامه داد: معمولاً همزمان با آغاز فصل بهار، برخی سودجویان به دلیل تعطیلات نوروزی، به اراضی ملی رفته و برخی زمین‌ها را برای تصاحب شخم می‌زنند.
وی ادامه داد: نیروهای منابع طبیعی زنجان در اقصی نقاط استان، از اول فروردین ماه در آماده‌باش کامل هستند تا اجازه ندهند برخی سودجویان ، اراضی ملی را تصاحب کنند.
مـتأسفانه به محض فرا رسیدن تعطیلات نوروز، تراکتورها به بیرون آمده و مشغول شخم زدن اراضی ملی در برخی مناطق می‌شوند به گمان اینکه، نیروهای منابع طبیعی در تعطیلات هستند.
انتهای پیام/