سرمایههای استان مرکزی نباید به سمت دیگر استانها هدایت شود - تسنیم
نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت جهت دهی صحیح سرمایه ها و اصلاح برخی روندهای اجرایی تأکید کرد و گفت: سرمایه های استان مرکزی نباید به سمت دیگر استان ها هدایت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد جلالی پیش از ظهر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: سرمایهگذاری در حوزه اقتصاد دریامحور یکی از راهبردهای کلان مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.
اما متأسفانه مشاهده میشود سرمایههایی که میتوانند در استان مرکزی برای تولید و پشتیبانی بهکار گرفته شوند، به سمت مناطق دیگر سوق داده میشوند و این در حالی است که استان مرکزی به شدت نیازمند جذب سرمایهگذاری است.
وی افزود: در مقایسه با برخی استانهایی که حتی ظرفیت ما را ندارند، نهادسازی در حوزه دانشبنیان در استان مرکزی مناسب نبوده است و ایجاد مراکز رشد در شهرستانهایی که ظرفیت لازم را دارند، باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد و منابع حاصل از مولدسازی نیز باید در همان شهرستانهایی که تأمین شدهاند، هزینه شود.
جلالی تصریح کرد: ما در برخی شهرستانها پروژههایی داریم که 20 سال پیش آغاز شدهاند، اما به دلایل مختلف هنوز به سرانجام نرسیدهاند و این موضوع بعضاً از سوی بدخواهان به عنوان نماد ناکارآمدی سیستم اجرایی تلقی میشود.
نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم بهرهگیری از منابع ملی ادامه داد: بخش عمدهای از اعتبارات در سطح ملی است و سازمانها و دستگاههای اجرایی استان باید با جدیت به دنبال جذب این منابع باشند و نباید تنها به بودجههای محدود شهرستانی اکتفا کنیم، بلکه باید از ردیفهای ملی به خوبی بهره ببریم.
وی بیان کرد: کلیپهای منتشر شده از سوی استانداری در راستای جذب سرمایهگذار در حوزه انرژی خورشیدی بسیار مفید بودهاند، اما نکته مهم این است که علاوه بر زمین، باید تجهیزات و تسهیلات لازم نیز برای سرمایهگذاران فراهم شود که به عنوان خادم مردم و رئیس کمیته منابع طبیعی و امور اراضی کمیسیون کشاورزی مجلس، تأکید میکنم اگر در حوزه زمین مشکلی وجود داشته باشد، قابل پیگیری و حل است؛ اما برای پیشبرد پروژهها، تأمین تجهیزات و تسهیلات نیز ضروری است.
جلالی با اشاره به برخی مشکلات در روند اداری و بروکراسی حاکم بر کارگروهها و کمیسیونهای تصمیمگیر، افزود: ضروری است مسئولان دبیرخانهها و کمیتهها با بازنگری در روند بررسی پروندهها، تکلیف پروندههای سنواتی را مشخص کنند و این موارد نباید به صورت بلاتکلیف باقی بماند و باید ظرف مدت کوتاهی پاسخ مثبت یا منفی به متقاضیان داده شود.
انتهای پیام/711/