خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۰ و ۳۱ فروردین پرداخت می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 23 فروردین 1404 - 16:41
حقوق فروردین ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، در روز‌های ۳۰ و ۳۱ فروردین پرداخت خواهد شد.
مستمري،بازنشستگان،افزايش،مبلغ

باشگاه خبرنگاران جوان ـ معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران مربوط به هفت ماه اول سال گذشته، (پس از کسر علی‌الحساب پرداختی در سه ماهه اول سال ۱۴۰۳) طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد.
بر پایه این گزارش، نحوه محاسبه آن نیز به این صورت خواهد بود که مبلغ متناسب‌سازی ۱۴۰۳ به پایه مستمری افزوده شده و سپس افزایش ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی بر مجموع آن اعمال و نهایتا، مبلغ متناسب‌سازی ۱۴۰۴ براساس جبران ۷۰ درصد از افت ضریب مستمری برقراری تعیین می‌شود.
بر این اساس، پرداخت مستمری بازنشستگان در فروردین ماه به روال معمول و همانند سال گذشته است و افزایش سالانه مستمری‌ها پس از تصویب و ابلاغیه دولت در خصوص میزان و نحوه افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران اعمال خواهد شد.
منبع: روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی