خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش‌مصرف‌ها ۲۰ لیتر و پرمصرف‌ها ۲۰ درصد صرفه‌جویی کنند

مهر | اقتصادی | شنبه، 23 فروردین 1404 - 19:18
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا استان تهران از آغاز اکران عمومی و گسترده پویش ۲۰ درصد از امروز خبر داد.
آب،مشتركان،مصرف،پويش،شهروندان،ليتر،بدمصرف،آبي،رفع،مصارفي،كولرهاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، بهنام بخشی با بیان اینکه پویش ۲۰ در ۳۰ در چندین فاز و مرحله به منظور دعوت از شهروندان برای مصرف بهینه آب طراحی شده است، گفت: نخستین گام اجرایی این پویش در هفته بیست‌وششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال که به عنوان هفته صرفه‌جویی در مصرف آب نام‌گذاری شده بود، در ورزشگاه آزادی و سایر ورزشگاه‌های محل برگزاری این رقابت‌ها برداشته شد و مورد توجه اهالی ورزش و فوتبال قرار گرفت.
وی تصریح کرد: فاز نخست این پویش شهروندان را با دو اقدام ساده «رفع چکه شیرآلات» و «استفاده بهینه از آب هنگام مسواک زدن، شستشوی دست و صورت و وضو گرفتن» به صرفه‌جویی در مصرف آب دعوت می‌کند که همین اقدام‌های ساده می‌تواند به صرفه‌جویی روزانه ۲۰ لیتر و ماهانه ۱۲۰۰ بطری نیم‌لیتری آب به ازای هر نفر منجر شود.
وی یکی دیگر از راه‌های صرفه‌جویی در مصرف آب را سرویس به‌موقع کولرهای آبی و رفع نشتی آنها عنوان کرد و گفت: با توجه به گرمای زودرس هوا و از طرفی تداوم خشکسالی برای پنجمین سال پیاپی، شهروندان تا حد امکان از راه‌اندازی زودهنگام سامانه‌های سرمایشی و کولرهای آبی خودداری و در صورت راه‌اندازی نسبت به انجام سرویس‌های فنی این سامانه‌ها برای رفع نشتی و هدررفت احتمالی آب اقدام کنند.
بخشی ابراز امیدواری کرد: با پیوستن شهروندان به پویش ۲۰ در ۳۰ و به‌کارگیری راهکارهای ارائه شده در این پویش که در کانال @۲۰_۳۰_tehran_abfa در پیام‌رسان بله در دسترس است، مشترکان خوش‌مصرف روزانه ۲۰ لیتر و مشترکان پرمصرف روزانه ۲۰ درصد در مصارف خود صرفه‌جویی و مشترکان بدمصرف از ایجاد محدودیت‌های قانونی در ارائه خدمات آبرسانی به آنان جلوگیری کنند.
وی افزود: براساس الگوی مصرف تعیین شده، مشترکان خوش مصرف به مشترکانی اطلاق می‌شود که ماهانه ۱۲۰۰۰ لیتر و یا کمتر مصرف می‌کنند و مشترکان پرمصرف مصارفی تا دو برابر الگو (بین ۱۲۰۰۰ تا ۲۴۰۰۰ لیتر) و مشترکان بدمصرف مصارفی بیش از دو برابر الگو دارند.
به گفته وی، همراهی و همکاری شهروندان با پویش ۲۰ در ۳۰ نه‌تنها محدودیتی در مصارف روزانه و ضروری آنان ایجاد نمی‌کند بلکه موجب می‌شود در شرایط محدودیت منابع آبی ناشی از پیوستگی خشکسالی‌های پنج سال اخیر، بتوانیم از ماه‌های آینده و به‌ویژه تابستان گرم پیش رو با کمترین چالش و مشکل در تأمین آب گذر کنیم.
گفتنی است سخنگوی صنعت آب در روزهای اخیر از قطع ۱۲ ساعته جریان آب مشترکان بدمصرف در صورت بی‌توجهی پس از صدور اخطار و اعمال محدودیت‌های بیشتر در صورت تداوم بدمصرفی خبر داده است.