خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی مجله پزشکی هسته‌ای خلیج‌ فارس در بوشهر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 20:30
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید راه اندازی مجله پزشکی هسته ای خلیج فارس در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باشد، گفت: این مجله پزشکی می تواند به عنوان پلتفرمی برای انتشار دستاوردهای محققان عمل کند.
پزشكي،بوشهر،حوزه،آخوندزاده،مجله،تأكيد،بهداشت،انساني،تحقيقات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، شاهین آخوندزاده عصر امروز در بازدید از مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر، اظهار داشت: مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر به قطب علمی پیشرو در حوزه پزشکی هسته‌ای تبدیل شود.
وی با اشاره به پتانسیل‌های منحصربه‌فرد استان بوشهر، بر برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجله تخصصی پزشکی هسته‌ای خلیج‌ فارس تأکید و گفت: از هر گونه حمایت مالی، علمی و اعتباری برای راه‌اندازی این مجله بین‌المللی دریغ نخواهیم کرد.
آخوندزاده با بیان اینکه استان بوشهر با دارا بودن زیرساخت‌های تحقیقاتی کم‌نظیر، می‌تواند به کانون تولید علم و فناوری در حوزه پزشکی هسته‌ای تبدیل شود، خاطرنشان کرد: پروفسور اسدی و تیم تخصصی آن تاکنون گام‌های بلندی در این زمینه برداشته‌اند، اما باید با پرورش نسل جدیدی از پژوهشگران و فناوران، این مسیر را شتاب دهیم.
معاون وزیر بهداشت افزود: مجله پزشکی هسته‌ای خلیج‌ فارس می‌تواند به‌عنوان پلتفرمی برای انتشار دستاوردهای محققان ایرانی و بین‌المللی عمل کند.
پرورش نخبگان و توسعه زیرساخت‌ها
وی با اشاره به ضرورت تربیت نیروهای متخصص، گفت: بوشهر نیازمند پرورش پروفسورهای آینده در حوزه پزشکی هسته‌ای همچون پرفسور مجید اسدی است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: بوشهر تنها یک استان ساحلی نیست؛ این منطقه می‌تواند به قلب تپنده فناوری‌های پیشرفته پزشکی در کشور تبدیل شود، ما از تمام ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی برای تحقق این چشم‌انداز استفاده خواهیم کرد.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در دانشگاه علوم پزشکی بهره‌وری نسبت به دیگر دانشگاه‌ها بیشتر است.
وی با بیان اینکه بهره‌وری پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها 1.3 است و تولید علمی در این دانشگاه میزان بیشتری دارد تأکید کرد: با کمترین منابع ملی در حال خدمت هستیم و در این راستا باید برای حفظ نیروی انسانی تلاش کنیم
آخوندزاده بر لزوم تقویت نیروی انسانی در حوزه سلامت تأکید کرد و ادامه داد: با این وضعیت مالی باید کمتر دنبال توسعه فیزیکی باشیم و دنبال حفظ و ارتقای نیروی انسانی باشیم و فقط پروژه‌های نزدیک به تکمیل را دنبال کنیم.
انتهای پیام/190/