خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد علمی و دفاعی ایران مرهون اسلام و انقلاب است

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 21:30
اهواز – نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: پیشرفت‌های علمی و دفاعی ایران پس از انقلاب، نتیجه وجود رهبری ولایت فقیه و توجه ویژه به نخبگان است.
علمي،انقلاب،فقيه،نخبگان،خوزستان،فناوري،علم،اسلام،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با استناد به آیه «شَهِدَ ٱللَّهُ أَنَّهُۥ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَٱلمَلَٰئِکَهُ وَأُوْلُواْ ٱلعِلمِ قَائِمَا بِٱلقِسطِ…» (آل عمران: ۱۸)، گفت: اسلام برای علم و عالمان جایگاهی هم‌تراز با شهادت خداوند و فرشتگان قائل است.
وی با مقایسه وضعیت علمی ایران قبل و بعد از اسلام، اظهار کرد: تمدن و علم در ایران پس از اسلام رشد بی‌سابقه‌ای یافت و آثار ارزشمندی توسط دانشمندان مسلمان پدید آمد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، افزود: اگرچه در ابتدای انقلاب در حوزه‌های دفاعی، علمی، اقتصادی و فرهنگی با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما امروز به‌ویژه در عرصه دفاعی و علمی به جایگاه ممتازی رسیده‌ایم.
امام جمعه اهواز، ولایت فقیه را عامل اصلی پیشرفت‌های ایران دانست و گفت: تاریخ نشان داده هرگاه بستر برای نخبگان فراهم شده، ایرانیان درخشیده‌اند.
وی با اشاره به رشد دانشگاه‌ها پس از انقلاب، هشدار داد: با وجود افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان مقاطع عالی، مشکل بیکاری جوانان به‌ویژه دارندگان مدارک دکتری و کارشناسی ارشد باید جدی گرفته شود.
موسوی‌فرد از رهبر معظم انقلاب به‌عنوان حامی همیشگی نخبگان یاد کرد و گفت: ایشان همواره بر لزوم توجه به مطالبات نخبگان تأکید داشته‌اند.
وی با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» از معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری خواست گام‌های عملی در این زمینه بردارد و بر افزایش بودجه حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان، تأکید کرد.
در پایان، نماینده ولی فقیه در خوزستان پیشنهاد داد: احداث شهرک علم و فناوری در خوزستان همانند شهرک‌های صنعتی می‌تواند بسترساز تحول علمی و اقتصادی در استان باشد.