خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱ ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1404 - 22:18
خرم‌آباد - مدیرکل دامپزشکی لرستان از تعیین ۲۱ ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد خبر داد.
شهرستان،دامپزشكي،گوشت،قصابي،قضائي

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست عصر امروز شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: یک واحد قصابی در شهرستان کوهدشت پلمب و یک قصاب در شهرستان خرم‌آباد به ۲۱ ماه حبس محکوم شد.
وی افزود: همکاران دامپزشکی لرستان در جریان گشت‌ها و بازدیدهای سرزده از واحدهای عرضه‌کننده گوشت قرمز در سطح استان یک واحد قصابی در شهرستان کوهدشت را به دلیل تخلفات بهداشتی با هماهنگی مقام قضائی شهرستان مربوطه پلمب کردند و یک واحد قصابی در شهرستان خرم‌آباد که طی ماه‌های گذشته اقدام به عرضه گوشت غیربهداشتی کرده بود طی بازدید صورت‌گرفته توسط همکاران دامپزشکی استان و تشکیل پرونده قضائی بارأی مقام قضائی به ۲۱ ماه حبس محکوم شد.
مدیرکل دامپزشکی لرستان به همه واحدهای عرضه‌کننده مواد خام دامی یادآوری کرد هرگونه عرضه گوشت سفید و گوشت قرمز منوط به رعایت ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور هستند و با متخلفین برابر با قانون برخورد لازم به عمل می‌آید.